YouTubeAbone

Başlatan btcincome, 26 Kasım 2018, 12:59:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feyzagvenli

İzledikçe kazan bölümünde 13.000 küsür saniyelik video vardı. Fakat videonun birkaç dakikasından sonra bitmeden otomatik kapandı. Diğer videolarda da keza öyle. Sadece düşük saniyeli videolar sonuna kadar izleniyor. Bu bir hata mıdır yoksa normal mi?

feyzagvenli

Siteye erişim sağlanamıyor...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 21 Şubat 2020, 01:08:09
Siteye erişim sağlanamıyor...

@feyzagvenli

Şu anda denedim ve site açılıyor. Tekrar deneyin isterseniz, geçici bir soruna denk gelmiş olabilirsiniz.

feyzagvenli

Birkaç saattir sürekli sistemden atıyor ve yoğunluk olduğuna dair hata veriyordu. Az önce böyle yazı çıktı

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 21 Şubat 2020, 01:44:38
Birkaç saattir sürekli sistemden atıyor ve yoğunluk olduğuna dair hata veriyordu. Az önce böyle yazı çıktı

IP niz banlanmıştır belki. ya da browser da cache ya da cookie sorunu olabilir, bu gibi sistem kasılmalarında düzgün yiklenmeyerek.
IP değiştirip, browser temizliği yapıp, PC nizi yeniden başlattıktan sonra giriş deneyin. Hatta kullanmadığınız başka bir browser ile denemek daha iyi olabilir.

Bende açılıyor çünkü. Hatta cep telefonundan da denedim. Oradan da açılıyor site.

btcincome

serdarerol

kafalarına göre hesabımı banladılar giriş yapamıyor bir haftadır içindede puanlarım vardı yasak bişeyde yapmadık trafik çekmek amaçlı kullandığım bi  siteydi

[spoiler]Aşağıdaki nedenden dolayı hesabınız askıya alındı yada kapatıldı:

Hesaplardaki genel kontrol çalışmaları nedeniyle hesabınız geçici bir süre ile kapalıdır. Yapılacak kontrollerin ardından yeniden kullanılabilir hale getirerek eposta ile bildireceğiz.

Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız bizimle iletişime geçin : İletişim[/spoiler]

feyzagvenli

Destek ekibine bildirdin mi? Belki inceleme yapıldıktan sonra geri açarlar hesabını ama puanlar geri döner mi bilemiyorum  ???

btcincome

haluk

96 saat  premium üyelik kupon kodu..Ekstra Etkinlik Geliri +5 kredi.

59421-76966-57585-37169-43213-77065