SatoshiLabs

Başlatan btcincome, 28 Kasım 2018, 21:57:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

btcincome

Son ödemem de kanıtlara eklenmiştir ...  ($$) ($$) ($$)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/satoshilabs-odemeleri/

Hepinize bol kazançlar dilerim ...

btcincome

Son ödeme kanıtlara eklendi arkadaşlar ...  ($$) ($$) ($$)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/satoshilabs-odemeleri/

Hepinize bol kazançlar dilerim ...

btcincome

btcincome

!!!!!!!!!

Offerwalls--->Adgatemedia--->Final Fantasy XV

Bu ücretsiz oyunu Android telefonunuza kurup Hisar'ınızı 10. seviyeye yükselttiğinizde 72 000 kredi = 18 000 Satoshi direk hesabınıza yansıyor arkadaşlar !!!

Aynı oyunu Iphone'unuza da kurabiliyorsunuz. O da 52000 kredi = 13 000 Satoshi getiriyor ...

NOT : Bilgi verdiği için @qwer38 'e çook teşekkür ederim ...  (spk) (spk) (spk)

Zeynl1907

(hydr) seviye 10 a gelmek tam bir izdirap ve zor bence oyunun kasmasi yavasligi bir yana . Sana 100 altin veriyor seviye yukseltebilmen icin altin sahibi olman gerek seviye 4 e getirdim sildim dayanamadim daha fazla zaten altinda yetmicekti muhtemelen :(

qwer38

Alıntı yapılan: Zeynl1907 - 12 Aralık 2018, 19:35:47
(hydr) seviye 10 a gelmek tam bir izdirap ve zor bence oyunun kasmasi yavasligi bir yana . Sana 100 altin veriyor seviye yukseltebilmen icin altin sahibi olman gerek seviye 4 e getirdim sildim dayanamadim daha fazla zaten altinda yetmicekti muhtemelen :(

Seviye yükseltmek için altın değil kaynak gerekli. Altın sadece daha hızlı seviye atlamana yardımcı olabilir. Sistemini çözdüğünüz takdirde 2 gün uygulamayı telefonunuzda tutup, ara ara gerekli yükseltmeleri yaparak rahatlıkla 10. seviyeye ulaşabilirsiniz.

Zeynl1907

Alıntı yapılan: qwer38 - 12 Aralık 2018, 19:56:28
Seviye yükseltmek altın değil kaynak gerekli. Altın sadece daha hızlı seviye atlamana yardımcı olabilir. Sistemini çözdüğünüz takdirde 2 gün uygulamayı telefonunuzda tutup, ara ara gerekli yükseltmeleri yaparak rahatlıkla 10. seviyeye ulaşabilirsiniz.
Dogrudur hocam ben hep hemen yukselt diyerek seviye 4 e geldim bi kac gun sabirla dediginiz olur  :y

btcincome

Alıntı yapılan: Zeynl1907 - 12 Aralık 2018, 20:11:02
Dogrudur hocam ben hep hemen yukselt diyerek seviye 4 e geldim bi kac gun sabirla dediginiz olur  :y

Bir de, eğer tekrar oynarsanız, 100 altın ile 2 saatte bir 10 altın kazanılıyor, bankadandı sanırım...

Zeynl1907

Peki hocam oyunla ilgili degilde siteyle ilgili birsey sorcaktim. Ben bir yerden galiba anket doldurdum 900 kredi verdi bu kredi ne ise yariyor acaba ?

btcincome

Alıntı yapılan: Zeynl1907 - 12 Aralık 2018, 20:21:37
Peki hocam oyunla ilgili degilde siteyle ilgili birsey sorcaktim. Ben bir yerden galiba anket doldurdum 900 kredi verdi bu kredi ne ise yariyor acaba ?

Offerwalls butonuna tıklayın. Sağ tarafta " Credit Balance " ve " Satoshi Balance " denen yerlere bakın.
Credit Balance kısmında sürekli 2000 kredi tutuyorum, fazlasını da " Exchange your credits " kısmından Satoshi'ye çeviriyorum.

Anasayfada da, sağ tarafta " Autorefill Energy " var, onun sağ tarafındaki buton " Enabled " yazsın. Böylece sürekli %100 etkiyle getirisi olur.