Picturer.net - (SCAM)

Başlatan smbllr424, 05 Aralık 2018, 15:47:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

smbllr424

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 25 Aralık 2018, 01:33:40
konu içindeki cüzdanın sitesi, haberim yoktu bundan

aldıkta nereye tanıtacağız siteye giremiyoruz telefon nosundan kaynaklı başka telefon vereceğiz artık

başka bir cüzdan bulsakta private key tanıtsak

cem8133

halen ödemeler yapılmadı.

smbllr424

scam için acele ediyorsunuz...site yatırım sitesi degil, deposit yollanmıyor..

claim yapmayabilirsiniz bu sürecte, onlara tatil, bir önceki ödeme 14 aralıktı 10 undamı ne yollamıştı..

ben devam ediyorum claim e isteyen beklesin, ama scam için raporlamayın konuyu, bekleyin.

konuya hakimim  :m

cem8133

Sayfada ödeme kısmında 33-34 gibi ödemeler gözüküyor bizim ödemeleri neden yapmıyor hic mail attınızmı bu konuda soru sordunuzmu siteye ben attım cevap yazmadılar bile

smbllr424

Alıntı yapılan: cem8133 - 26 Aralık 2018, 19:00:06
Sayfada ödeme kısmında 33-34 gibi ödemeler gözüküyor bizim ödemeleri neden yapmıyor hic mail attınızmı bu konuda soru sordunuzmu siteye ben attım cevap yazmadılar bile
son 4 ödemeyi göstermişler..yollanmaya baslamış benimkide duruyor hala..
LATEST PAYMENTS
Faucet balance: 12,564 ETN
Total paid: 1150 ETN

bakalım bizimkilerde gelecek mi? henüz ödeme tarihi aynı bende 24 aralık..yollayınca degişecek yollarsa..bekliycez bi süre daha..bizim ilk ödemeler görünüyordu yeni degişmiş ödeme listesi

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 26 Aralık 2018, 21:07:50
son 4 ödemeyi göstermişler..yollanmaya baslamış benimkide duruyor hala..
LATEST PAYMENTS
Faucet balance: 12,564 ETN
Total paid: 1150 ETN

bakalım bizimkilerde gelecek mi? henüz ödeme tarihi aynı bende 24 aralık..yollayınca degişecek yollarsa..bekliycez bi süre daha..bizim ilk ödemeler görünüyordu yeni degişmiş ödeme listesi

https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency/comments/a9yji3/electrum_wallet_hacked_200_btc_stolen_so_far/

hacklemişler ödeme zor yaparlar artık.

Emrexa

Ilk defa kazançlı bi faucet buldum şansıma artık

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 27 Aralık 2018, 18:17:37
https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency/comments/a9yji3/electrum_wallet_hacked_200_btc_stolen_so_far/

hacklemişler ödeme zor yaparlar artık.
cüzdan hacklenmiş ama, siteden hiç bi açıklama yok..bu garip..

admin faucet sitesini açtığı konuya en son 9 aralıkta ödemelerin yapıldıgı gün girmiş ve bir sonraki ödeme için 24 aralık ı işaret etmiş..

bidada girmemiş..