Picturer.net - (SCAM)

Başlatan smbllr424, 05 Aralık 2018, 15:47:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hispasat

Alıntı yapılan: smbllr424 - 05 Aralık 2018, 21:09:21
şuan pc dede sorun var sunucu hatası veriyor..

ödemeler otomatik mi   

smbllr424

cem8133

Merhaba benimde ödemem eklendi 5 etn kesiyır deneme amaclı kucoin borsasına gönderdim gönderirkende 5 etn kesiyor ve gönderirken ıd kısmı cıkıyor kesinlikle ıd yazın gitmiyor fiyatı suan güzel sevilerde etnin

smbllr424

Alıntı yapılan: cem8133 - 09 Aralık 2018, 23:45:34
Merhaba benimde ödemem eklendi 5 etn kesiyır deneme amaclı kucoin borsasına gönderdim gönderirkende 5 etn kesiyor ve gönderirken ıd kısmı cıkıyor kesinlikle ıd yazın gitmiyor fiyatı suan güzel sevilerde etnin
kucoine yollarken 5 etn kesmiyor cüzdan 0.1 etn kesiyor..

1 ay kadar önce 350-380 sat aralıgında satmıştım, şuan düşük öncesine göre..

ama kolay kazanc oldu, beklemedigimden fazla üstüne düşmemiştim..şuan birikmiş 50 etn daha var hesapta..

bakalım 14 aralık diyordu öncesinde yolladı, yeni tarihmi verecek yoksa bunlarıda 14 aralıka kadar yollayacakmı

cem8133

24 üne verdi tarihi ama gönderirken cüzdandan en az 5 etn masraf diyor mesala bende cüzdan da 101 adet vardı 96 sını kucoine gönderdim 5 kesildi yoksa göndermiyordu

kazims

Alıntı yapılan: cem8133 - 09 Aralık 2018, 23:56:04
24 üne verdi tarihi ama gönderirken cüzdandan en az 5 etn masraf diyor mesala bende cüzdan da 101 adet vardı 96 sını kucoine gönderdim 5 kesildi yoksa göndermiyordu

kucoin adresi kabul etmiyor mu acaba

arkadaş kucoin kullanmış

Set unique NAME and WALLET.

diye mesaj çıkıyor

@smbllr424

cem8133

Kucoine ulastı satıs emrini bile girdim deneme amaclıydı bu sistem işliyor güzelce.

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 10 Aralık 2018, 00:00:27
kucoin adresi kabul etmiyor mu acaba

arkadaş kucoin kullanmış

Set unique NAME and WALLET.

diye mesaj çıkıyor

@smbllr424
hayır modum, siteden cüzdana çekmiş arkadaş benim anladıgım bu şekilde..

cüzdandan kucoine yollamış sonra..

kucoin id veriyor yollarken onun girilmesini istiyor aksi halde etn ler gelmeyebilir diyor..

@cem8133 dogrumudur, siteden önce etn cüzdana aldınız sonra kucoine yolladınız degilmi? bi dogrularsanız, kucoin cüzdan site kullanımında geciyormu ögrenmiş olalım

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 10 Aralık 2018, 00:30:48
hayır modum, siteden cüzdana çekmiş arkadaş benim anladıgım bu şekilde..

cüzdandan kucoine yollamış sonra..

kucoin id veriyor yollarken onun girilmesini istiyor aksi halde etn ler gelmeyebilir diyor..

@cem8133 dogrumudur, siteden önce etn cüzdana aldınız sonra kucoine yolladınız degilmi? bi dogrularsanız, kucoin cüzdan site kullanımında geciyormu ögrenmiş olalım

yukardaki mesajda dediğin gibi
zaten kabul etmiyor
etn cüzdana kayıt olmuşum aylar önce ama pin nosunu hatırlamıyorum
telefonda aynı diye başka cüzdan alamadım
fake sms kullanayım dedim ondada yolladığı onay numarası xxxxx şeklinde görüldü bende bıraktım.

cem8133

Evet siteden cüzdana cektim cüzdan da kucoine gönderdim