OffersBux

Başlatan Ufuko, 06 Aralık 2018, 15:30:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Casper34

teşekkürler @Ufuko  hocam girdim (k)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Casper34 - 18 Mart 2021, 20:27:10
teşekkürler hocam @ElisaMcCline  (k)

Biz teşekkür ederiz :)

Her şeyi toparladığınızda Forum hesabınızla ilgili sorun yaşarsanız, (ya da daha önce kullanmaya başlamak isterseniz)
bu hesaptan bana PM ile özelden iletin, gerekli bilgi düzeltmelerini yapıp sizi hesabınıza erişir hale getirelim :)

Tekrar hoş geldiniz :)  (spk)

Casper34

cumartesi arkadaş gelicek artık ne gerekiyorsa yapıcak ondan sonra size baş vurucam hesabımı açmak için ilgi ve alaknız için çok teşşekkür ederim hocam kalın saglıcakla hocam@ElisaMcCline

Balansci

(spk)@Ufuko hocam  iyiki gelir kapısı varda sizleri tanımışım 10 numara adamsın teşekkür ederim kalın saglıcakla kazancınız bol olsun (k)
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

Ufuko

OffersBux admin ekibinden @cimbomlu88 covid hastalığına yakalanmış bulunmakta. Kendisine ve ailesine acil şifalar diliyoruz  (spk)

Büyük oranda ödemelerin gönderimiyle kendisi ilgilendiği için ödeme sürelerinde aksama olabilir. Mümkün olduğunca Payeer, PM veya FaucetPay ile ödeme talep edebilirseniz, bu işlemcilerde ödemeler sistem üzerinden otomatik yapıldığından çabucak ödemenizi alabilirsiniz.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Ufuko - 23 Mart 2021, 22:40:13
OffersBux admin ekibinden @cimbomlu88 covid hastalığına yakalanmış bulunmakta. Kendisine ve ailesine acil şifalar diliyoruz  (spk)

Büyük oranda ödemelerin gönderimiyle kendisi ilgilendiği için ödeme sürelerinde aksama olabilir. Mümkün olduğunca Payeer, PM veya FaucetPay ile ödeme talep edebilirseniz, bu işlemcilerde ödemeler sistem üzerinden otomatik yapıldığından çabucak ödemenizi alabilirsiniz.

Geçmiş olsun @cimbomlu88 , Acil şifalar dostum.  (spk)

Ufuko

Yeni bir offerwall firması Notik Offerwall sitemize eklenmiştir:

https://www.offersbux.com/offer_walls.php?offer=notik

rota26

halibo

geçmiş olsun cimbomlu

Balansci

Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın