OffersBux

Başlatan Ufuko, 06 Aralık 2018, 15:30:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Serhats - 09 Mayıs 2020, 07:47:22
Merhaba, sitenize kayıt oldum kullanıcı adım Serhats. hediye alabilir miyim? :)
Merhabalar :) Hediye olarak hangi seçeneği istediğinizi de belirtebilir misiniz?

Ufuko

OffersBux'dan EvolutionScript sitelerde göremeyeceğiniz devrim niteliğinde bir yenilik daha  :PP  :D
Reklamverenler için reklamını hangi yöntemle yayımlamak istiyorsa bunu seçme şansı veriyoruz  (p)

New Tab seçeneği ile iframe kabul etmeyen NeoBux, Facebook gibi sitelerin reklamını verebiliyorsunuz. Reklam yeni sekmede açılır.
Surfer seçeneği ile iframe kabul eden sitelerin reklamını verebiliyorsunuz. Reklam eski usul Surfer ile görüntülenir. (İzleme zorunluluğu olduğu için daha etkili olabilir)
[spoiler] [/spoiler]

Bu özellik Fixed Ads alımlarında da geçerlidir, reklamınızı istediğiniz şekilde güncelleyebilirsiniz.

Serhats

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 09 Mayıs 2020, 14:23:29
Merhabalar :) Hediye olarak hangi seçeneği istediğinizi de belirtebilir misiniz?

4. seçeneği seçiyorum  :)

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Serhats - 10 Mayıs 2020, 10:44:23
4. seçeneği seçiyorum  :)
Merhabalar. 1000 Cashout Points + 7 Login Ads reklam hediyeniz hesabınıza eklenmiştir :y

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Offersbux'tan, Imajbux için verdiğimiz reklam sonucunda yaklaşık 100 tane alt üye geldi dostlar 8) Sitemizin reklam servisleri fazlasıyla etkili diyebilirim (a)

[spoiler][/spoiler]

Ufuko

OffersBux olarak $5000 ödeme sınırını aşmış bulunmaktayız  (p)

Kazanmaya devam  ($$)  :D

ElisaMcCline

hayırlı işler :) :y , bol kazançlar  ($$) (eht)

(eht)
Trilyonlar + 5000$ kazanmışsınız demek ki bu güne kadar.
5000$ ı üyelere dağıtınca da Trilyonlar kazanmış oluyorsunuz  -:))  (eht)

forpavore

Merhabalar siteye üye oldum forum üyesi arkadaşlar bazı seçenekler seçmişler. Yararlanabiliyorsam bende yararlanmak isterim.

Kullanıcı adı unnamed

cimbomlu88

Alıntı yapılan: forpavore - 09 Haziran 2020, 00:30:01
Merhabalar siteye üye oldum forum üyesi arkadaşlar bazı seçenekler seçmişler. Yararlanabiliyorsam bende yararlanmak isterim.

Kullanıcı adı unnamed
Merhabalar hayırlı olsun üyeliğiniz.

Seçtiğiniz seçeneği belirtirseniz hediye reklam kredinizi yükleyelim hemen.

Ufuko

Edit... Çözüldü.

serdarerol

@Ufuko hocam merhaba ptp bölümü hakkında bilgi verebilir misiniz hangi sitelerde paylaşmamız gerekiyor linki