OffersBux

Başlatan Ufuko, 06 Aralık 2018, 15:30:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Selamlar,

Perfect Money hesabımızla yaşanan bir sorun sebebiyle son birkaç gün içindeki ödemeler gönderilmemiş olabilir. Kayıtlar incelenip ödenmiş gözüktüğü halde gönderilmeyen ödemeler gönderilecektir.

Az daha böyle fark etmesek  (scm) alanına taşıyacaklar haberimiz yok  -:))

@Balansci hocam sizinde ödeme Completed gözüktüğü halde gitmemiş olabilir  :D

ElisaMcCline

Geçmiş olsun @Ufuko .

Scam olunca yazarsın artık :D

Ufuko

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Mart 2021, 19:23:22
Geçmiş olsun @Ufuko .

Scam olunca yazarsın artık :D
Cem Yılmaz misali hız insanın düşmanı hocam  :D Bazı şeyleri otomatiğe bağlamak güzel, pratik ama işte arada böyle şeyler de oluyor. Fark etmesek millet Scam diye inlemeye başlayacak  -:))

Balansci

benimki gelmiş hocam teşekkürler hocam  (spk) ilgi ve alakanıza bol kazançlar ($$)

Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

Balansci

Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

Ufuko

Alıntı yapılan: halibo - 15 Şubat 2021, 17:15:48
Minutestaff  instant 0.0006 bir aydır gözükmüyor, wiev 0018 var, click 0.0025 de gözüküyor, başka sitelerde instant tıklıyorum sizde yok
@halibo MinuteStaff de Instant bölümü aktif olmuştur muhtemelen. Kafalarına göre takıldıkları için takip etmesi zor, yine bir şeyleri bozmuşlar panelde. Ama Instant bölümünü aktif ettim.

halibo

Alıntı yapılan: Ufuko - 07 Mart 2021, 18:27:00
@halibo MinuteStaff de Instant bölümü aktif olmuştur muhtemelen. Kafalarına göre takıldıkları için takip etmesi zor, yine bir şeyleri bozmuşlar panelde. Ama Instant bölümünü aktif ettim.

tamam twickerzde felan tıklıyordum iyi olur açılması

universitely76

Ufuko adminim biz Bilgin'e OffersBux için yatırım grubu da kurdurmadık, sakın ondan falan bilmeyin bu aksaklıkları falan :D
Şu sıra imzasız'ım...

Ufuko

Alıntı yapılan: universitely76 - 07 Mart 2021, 21:36:55
Ufuko adminim biz Bilgin'e OffersBux için yatırım grubu da kurdurmadık, sakın ondan falan bilmeyin bu aksaklıkları falan :D
Bizim siteye yatırım olmadığı için grup kuramıyor, yoksa şimdiye Scam listesinin dibini boylamıştık  -:))

FURKANİLG

Sa Yasalmı Uygulama