Offersbux.com Ödemeleri

Başlatan Balansci, 09 Aralık 2018, 17:15:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Alıntı yapılan: Muratdsa17 - 01 Ocak 2020, 20:08:07
Yeni ödeme alındı :)

1056 referansın getirisi :)

Teşekkürler @Ufuko

Ödemen hayırlı olsun  ($$)

Ek olarak kötü bir haberim var @Muratdsa17  :D

Papara'nın aylık 100 işlem limiti olduğunu öğrendik (Onaylı hesap fark etmiyor) ve şu anki durumla 2-3 günde bu limite ulaştığımız için sıkıntı oluyor. Yeni hesap açıp ödemelere devam ediyoruz ancak 2 günde bir yeni hesap açamayacağımız için(Hesaplar telefon onaylı olması sıkıntı çıkarıyor) bazı tedbirler almamız gerekiyor. Papara ödeme alt limitini $1'a çekiyoruz, işlem hacmini düşürüp ek hesaplar yardımıyla aylık limit durumunu kurtarmak için başka çaremiz yok, bu bizden kaynaklı bir durum değil maalesef Papara'nın böyle bir limiti olduğunu da yeni öğrendik  :)

Bu durum hakkında bir açıklama yap istersen, sonra paramızı çekemiyoruz diye isyan etmesinler  :D Maalesef bizlik bir durum değil  :)

Muratdsa17

Alıntı yapılan: Ufuko - 01 Ocak 2020, 20:58:14
Ödemen hayırlı olsun  ($$)

Ek olarak kötü bir haberim var @Muratdsa17  :D

Papara'nın aylık 100 işlem limiti olduğunu öğrendik (Onaylı hesap fark etmiyor) ve şu anki durumla 2-3 günde bu limite ulaştığımız için sıkıntı oluyor. Yeni hesap açıp ödemelere devam ediyoruz ancak 2 günde bir yeni hesap açamayacağımız için(Hesaplar telefon onaylı olması sıkıntı çıkarıyor) bazı tedbirler almamız gerekiyor. Papara ödeme alt limitini $1'a çekiyoruz, işlem hacmini düşürüp ek hesaplar yardımıyla aylık limit durumunu kurtarmak için başka çaremiz yok, bu bizden kaynaklı bir durum değil maalesef Papara'nın böyle bir limiti olduğunu da yeni öğrendik  :)

Bu durum hakkında bir açıklama yap istersen, sonra paramızı çekemiyoruz diye isyan etmesinler  :D Maalesef bizlik bir durum değil  :)
Tamamdır hocam. Gerekli bilgilendirmeyi yapacağım :)

rota26

10.ödeme

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

rota26

11.ödeme

Bkirsan

Banka ödemesini ilk deneyen ben olmuş oldum  :D

Teşekkürler ödeme için  ($$)

cocoextra

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Bkirsan - 15 Ocak 2020, 22:23:04

Banka ödemesini ilk deneyen ben olmuş oldum  :D

Teşekkürler ödeme için  ($$)

Hayırlı olsun :)