Majesticprofits (SCAM)

Başlatan amirim, 07 Kasım 2012, 17:59:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

amirim

bugünkü ödemem, yaklaşık 5 sn sürdü. ödeme kanıtını. akşam ilgili forma atarım. işyerinde bazı siteler yasaklı....

coolin2

yeniden kayıt yaptım

amirim

doruk58

Tron Wallete üye olmak için lütfen imzama tıklarmısınız
https://pazaryeli.blogspot.com/2020/12/tron-wallet-ile-ceteritas-sitesine-kayt.html

amirim

Alıntı yapılan: doruk58 - 12 Kasım 2012, 10:42:48
alt üyen oldum.
hayırlı olsun, bir an önce yatırım yaparak kazanmaya başlamanızı temenni ederim..... karlar tıkır tıkır yatıyor. (justgette olduğu gibi) bunda çekmek için alt sınırda yok....

amirim

yatırım yapacak arkadaşlar.  deposit linkini açtıktan sonra gelen bu ekrandaki compounding percent kısmını 0.00 olarak bıraksınlar, aksi halde oraya yazılan değer kadar yüzdeyi günlük deposit olarak atar.
yani 0 bırakırsak günlük karın tamamnı istersek çekebiliriz.
100 yaparsak 65 gün boyunca günlük karı çekemeyiz. günlük kar depozitoya eklenerek katlanır gider....
yada, 10 yaparsak günlük karın %10 nu depozitoya atar ve %90 nını çekebiliriz. inş. anlatabilmişimdir.....

amirim

yeni aldığım ödemem 1 sn bile sürmedi kanıtlar bölümüne ekledim...

amirim

en çok korktuğum şey başıma geldi heralde, zira siteye girilemiyor. scam oldu galiba..... (sinir) bundan sonra site tanıtımı falan yapmayacağım....sayemde zarar eden varsa çok ama çok özür dilerim.... kayıtlı olunca ve sürekli ödeme alınca güvenilir zannettim. siteye erişilebiliyor... bir ara teknik bir problem oldu galiba.... yinede hyiplere dikkat etmek, fazla parayla girmemek lazım....

nouma26

Alıntı yapılan: amirim - 14 Kasım 2012, 14:47:22
en çok korktuğum şey başıma geldi heralde, zira siteye girilemiyor. scam oldu galiba..... (sinir) bundan sonra site tanıtımı falan yapmayacağım....sayemde zarar eden varsa çok ama çok özür dilerim.... kayıtlı olunca ve sürekli ödeme alınca güvenilir zannettim. bundan sonra hyipleri enaz 35-40 gün takip etmek lazım demekki........

Bende siteye erişim normal.Ayrıca 30-35 gun sonra haber verirsen asıl scam olur  :)

amirim

Alıntı yapılan: nouma26 - 14 Kasım 2012, 14:49:30
Bende siteye erişim normal.Ayrıca 30-35 gun sonra haber verirsen asıl scam olur  :)
hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz.... bende erişilemiyor....ilginç inş. scam değildir zira sayemde kimsenin zarar etmesini istemem....