Website kazancı anlayanlar içeri

Başlatan LeftSpace, 27 Ocak 2019, 02:12:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muratdsa17

Alıntı yapılan: LeftSpace - 28 Ocak 2019, 02:45:47
eyw kardeşim
imksansız diye bir şey yok emin ol orası basit eger gercekten o kadar para vericekse cok kazanacagımı düşünüyorum.
Yarın işh acıp başlıcam bu 2000 kişiden 1000 i rahat tıklıcak bi bildigim var orda sıkıntı yok
link kısaltma sitelerinde zaten tıklattırdık 200 falan kazanıyordum fakat sonra düşündüm kendi sitem olsa oyle yaptırsam daha cok kazanırım.l

5 kuruş vermesi yeter ideal link kısaltma siteleri 0.01 falan veriyor

o rekabet olayını anladım fakat anlamadıgım nokta oyle rekabete göre en cok verenlerden ekleyip tıklamaya 5 tl veriyosa 5 arkadasınız olsa 5 i tıklasa 25 tl :D cok sacma düşündüm o kısmı acıklarsanız sevinirim

işh yarın acmak nasip olursa kazanclı cıkacagımı düşünüyorum.
(ok) Kardeşim olayı şöyle anlatıyım. Mesela dediğin gibi arkadaşın sitene girdi incelemeden yani organik olmayarak reklama tıkladı. Reklam sitesini de incelemeyip hemen çıktı. Adsense bunu gerçek trafik saymaz ödeme yapmaz tıklamaya. Mesela facebookta adsense clicker grupları var. Sitede organik olarak gezinme teknikleri anlatılıyor onlarda. Yani kısaca sitene giren kişinin sitendeki konuyu veya yazıyı okyması , siteni incelemesi lazım. Çıkan reklama da kendi isteğiyle basması lazım. Kulağa biraz saçma gelebilir ama inan adsense 'in inanılmaz algoritması var.  (str) Diğer konu da Rekabeti en çok olan kelime sana en az kazancı verir. Şöyle anlatıyım; şimdi sitenin ana konusu araba ilanları olsun. Seninle birlikte sitenin nichesi araba ilanı olan binlerce site var o yüzden binlerce reklamveren olduğuiçin sana havuzdan az pay düşer. Fakat sitenin konusu ( tamamen örnek amaçlı
yazıyorum) poşet ilanı olsa senin gibi sitesi olan az kişi olduğundan reklam gelirleri daha az kişiye paylaştırır. Pastanın 1/10000 i yerine 1/100 'ünü alırsın gibi düşün.
Sisteminde de başarılar umarım hedeflerine en kısa zamanda ulaşırsın.:) :y

LeftSpace

Eyw kardeşim bilgini paylaştıgın icin teşekkür ederim.

Bot vs. deil gercek kullanıcılar gelecek o yuzden okurlar direk reklamlara tıklamayacaklar .

Yalnız blog acarsam 6 ay beklemem gerek o yuzden adsenseye girmeyecegim
bloga link kısaltma sitelerinden reklamlar ekleyip o şekilde kazanmayı düşünüyorums

wordpres ile kazanc saglayabılırım fakat bir website iyi bir website 300 tl ye faalan geliyor teması hostingi domain ondan blogla devam edip sonra adsenseye gececegim