Cowoxi - Sanal Oyun

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mart 2019, 11:48:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Güncelleme:

Oyunda LV2-LV3 ürün güncellemelerine %50 ye yakın indirim geldi  (k) :y

Peşi sıra seviyelerde LV3  açan üyelere, listedeki ücretler üzerinden %50 indirim de devam ediyor  :)

Yeni tablo şu şekilde :)

[spoiler][/spoiler]

ElisaMcCline

Yeni ödeme(ler) ( 24 saat içinde gönderildi) :y :)  40 USDT  ($$) ($$) ($$)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/cowoxi-odemeleri/msg629166/#msg629166

Hep oyun ile ilgili güncelleme bilgisi verdik. Bir güncelleme de benim hesaptan gelsin :)

(spk) (eht)

buzz

@ElisaMcCline vayy artık çorba kovalayacağız desene  :y
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: buzz - 10 Nisan 2021, 23:59:43
@ElisaMcCline vayy artık çorba kovalayacağız desene  :y

Evet öyle oldu, indirim tam zamanında geldi  :D  (spk)

ElisaMcCline

Güncelleme:

Oyunda minimum ödeme alt limiti 4 USDT (TRC-20) ye çıkarıldı.

Oyundaki en küçük leasing paketi de artık 4 USDT oldu.
(Eski paket sahipleri de yeni günlük geliri almaya devam ediyorlar yani fazladan kazançları oluyor :) )

Hatırlatma:

Ödemeler bir süredir haftalık ancak sık çekim yapmayan arkadaşlar unutabiliyor.

Ödeme talep edecek arkadaşlar bu gece 24:00 a kadar ödemelerini talep etmeyi unutmasınlar :)

Ödemeler:

Ödeme talepleri hafta için günlerde verilebilir (Pazartesi —> Cuma) ,

hafta içi toplanan ödeme talepleri hafta sonu sonuçlandırılır (Cumartesi - Pazar) ,

Hafta sonu verilen ödeme talepleri iptal edilir.

azzyldrm

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Nisan 2021, 18:33:10
Güncelleme:

Oyunda minimum ödeme alt limiti 4 USDT (TRC-20) ye çıkarıldı.

Oyundaki en küçük leasing paketi de artık 4 USDT oldu.
(Eski paket sahipleri de yeni günlük geliri almaya devam ediyorlar yani fazladan kazançları oluyor :) )

Hatırlatma:

Ödemeler bir süredir haftalık ancak sık çekim yapmayan arkadaşlar unutabiliyor.

Ödeme talep edecek arkadaşlar bu gece 24:00 a kadar ödemelerini talep etmeyi unutmasınlar :)

Ödemeler:

Ödeme talepleri hafta için günlerde verilebilir (Pazartesi —> Cuma) ,

hafta içi toplanan ödeme talepleri hafta sonu sonuçlandırılır (Cumartesi - Pazar) ,

Hafta sonu verilen ödeme talepleri iptal edilir.

4 dolar yüksek olmuş genelde hamburger tüketip günde max 2-3 saat kaçırıyorum beslemede ama hadi 4-5 diyelim, 2 ay geçti yaklaşık 370k puan biriktirebildim. Hadi ben başarısız diyelim 450k olsun ideali. Şuan 3.7 dolar kazanmışım 2 ay 11 günde ama sermaye için en az 150k puan ayırdığımdan ilk yatırımsız çekim için daha 2 ay beklicem gibi duruyor.

Leasingten ilk çekimimi verdim bugün :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: azzyldrm - 16 Nisan 2021, 21:14:47
4 dolar yüksek olmuş genelde hamburger tüketip günde max 2-3 saat kaçırıyorum beslemede ama hadi 4-5 diyelim, 2 ay geçti yaklaşık 370k puan biriktirebildim. Hadi ben başarısız diyelim 450k olsun ideali. Şuan 3.7 dolar kazanmışım 2 ay 11 günde ama sermaye için en az 150k puan ayırdığımdan ilk yatırımsız çekim için daha 2 ay beklicem gibi duruyor.

Evet biraz fazla oldu bence de aslında ama geçici bir dönem için olabilir.

Ve birikiminizi şu ana kadar geçirdiğiniz süreyle değerlendirmeyin. Bundan sonrasında aynı kadar zamanda birikmeyecektir aynı miktar.

Başlangıçta zor yürüyor herşey yeterli puan olmadığı için.

Dejavu

Alıntı yapılan: azzyldrm - 16 Nisan 2021, 21:14:47

Aynen 4 dolar icin 4 ay uğraşmaya değmez bir de 4 saat de bir sürekli takip etmeniz gerekiyor...

ElisaMcCline

@azzyldrm , @Dejavu

Sonuçta ben de bir oyuncuyum, düşüncelerimizi de iletiyoruz. Bana da fazla geldiğini belirtmiştim :)

Sanırım Leasing işi biraz karıştırdı. Bu yüzden bir ödeme dengesi kurmaya çalışıyorlar.
Oyun kazancıyla devam edeceklerden USDT olarak çekim geleceği için de düzeltme gelmiş hemen bugün.
Eskiden alt limit olan 3 USDT ye geri çekilmiş. :)

Güncelleme:

Oyunda minimum USDT ödeme alt limiti 3 USDT (TRC-20) ye yani eski limite geri alındı.

Oyunda minimum CW ödeme alt limiti 4 USDT (TRC-20) olarak kaldı.

ElisaMcCline

Bilgilendirme:

Sadece bu haftasonu için geçerli (normalde haftasonu ödeme talebi yapılamamaktadır)

Arada USDT ödeme alt limitinin 4 USDT ye çıkması ve bugün tekrar 3 USDT ye indirilmesi sebebiyle,

Bakiyesi 4 USDT ye yetmediği için çekim yapamamış arkadaşlar, bugün ve yarın ödeme talebi verirlerse, ödemeleri aynı gün yapılacaktır.

Bu kısa süreli değişiklik yüzünden mağdur olan kalmasın diyor oyun yönetimi :) :y