Cowoxi - Sanal Oyun

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mart 2019, 11:48:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sheytan38

Ya emege saygisizlik oldu. Yillarca level atlayip ekstra masraflar yapip oyunu gelistiren kisilerin emegi hic edildi. Oyun bitti gibi birsey oldu.

cocoextra

Alıntı yapılan: utkuberk - 17 Kasım 2022, 16:31:33
selamlar 250.000 puan yardı ancak birden sıfırlandı .neden acaba saygılar selamlar.
Abi telegram grubundan yazarsan yardımcı olurlar.

Alıntı yapılan: pasapasaji - 19 Kasım 2022, 20:07:46
Oyun çok saçma konuma gelmiş, 200000 puan eskiden 1 dolardı, şimdi 40cent, oyunu bırakıyorum. 9a geçecektim, oyuna yazık oldu. leasing paketleri de kötüleşti. Umarım site yaşamını sürdürebilir.
Maalesef malum piyasa durumları yüzünden oyun kısmının pek bir özelliği kalmadı şimdilik, leasing kısmı sabitlendi diyor yönetim.

cocoextra

Alıntı yapılan: sheytan38 - 23 Kasım 2022, 12:20:21
Ya emege saygisizlik oldu. Yillarca level atlayip ekstra masraflar yapip oyunu gelistiren kisilerin emegi hic edildi. Oyun bitti gibi birsey oldu.

Piyasanın durumu maalesef heryere etki ediyor , oyunun ilk gününden beri sistemdeyim benimde çok emeğim var ama yapacakta hiç bir şey yok şuanlık.

Borsanın durumu düzelmeden  buranında düzelmesini beklemek anlamsız.

En azından kapatıp gitmediler diyoruz maalesef  :S

su

Can eklen mis neden acaba

sheytan38

benimki hariç diğer ödemeler yapılmış, benimki niye yatmadı acaba

enderege

Alıntı yapılan: sheytan38 - 01 Ocak 2023, 21:46:11
benimki hariç diğer ödemeler yapılmış, benimki niye yatmadı acaba

Ödeme tablosunda bekleyen veya yapılmamış ödeme görünmüyor. Zaten bu hafta 5 kişi ödeme istemiş ve yapılmış. Hafta içi o tabloda sizin ödeme beklemede görünüyormuydu?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sheytan38

yazdığımda beklemede görünüyordu, sadece benimki vardı, sonraki bi saatte yatmış benimki de,

su

Selam gençler oyun nasıl gidiyor

su

: Oyun  kazandır miyor

Corpa cikarin

ElisaMcCline

Oyunda oyun içi kazançlarda biraz düşüş oldu, muhtemelen reklam gelirlerinin düşüşü sebebiyle düzenleme gelmiştir.

Kullanıcıları mağdur etmemek adına Sağlık ücreti de çok düşürüldü. %20 sağlık artık 0,10 CW (USDT).

Leasing (yatırım) tarafı ise gayet kazançlı bir şekilde devam ediyor.