Cowoxi - Sanal Oyun

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mart 2019, 11:48:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mutluksk

merhaba ben level 2 olmama rağmen sadece tuğla üretiyor ne yapmalıyım

Kamrey

Alıntı yapılan: mutluksk - 10 Mayıs 2019, 13:53:08

Profil olarak level atlamk değil yiyeceklerin levellerini yuksek olması gereklı dıgerlerını uretmek. @mutluksk

bu arada buaksam kı playoff ta başarılar ;)

mehmetbey

Alıntı yapılan: mutluksk - 10 Mayıs 2019, 13:53:08

Merhaba @mutluksk ;

(eht) Beslendiğiniz yiyecek leveli ile alakalıdır.

(ok) Ya marketinizdeki yiyeceğinizin levelini upgrade (yükseltmek) edeceksiniz,
(ok) Ya da pazardan yüksek level ürün var ise satın alarak beslenebilirsiniz.

Level 1 yiyecek: Sadece tuğla üretir
Level 2 yiyecek: Hem tuğla , hem de agrega üretir
Level 3 yiyecek: Tuğla, agrega ve çelik üretir.

(spk)

mehmetbey

8)
Merhaba Arkadaşlar
Güzel gelişme artık TR oyuncuları için ödeme alternatifleri arasında PAPARA var . Papara ödeme taleplerinizin hemen ardından 24 - 48 saat içerisinde işleminiz tamamlanacaktır.

TR koordinatörü olarak ödemelerinizin yapılmasında aracı olacağım.

Talepleriniz admin tarafından kripto para olarak bana aktarılacak bende size PAPARA olarak ileteceğim.

Bol kazançlar dilerim  (a)

buzz

Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

Mucahid

2 gün önce 6. seviyeye ulaştım.6. seviyeye ulaşmam 26 gün sürdü. :)

6. seviye olduğumda ürünü direkt 3. seviyeye geliştirdim.15 bin puanım kalmıştı.Satış ve üretim sonrası 2 günde 655 bin puana ulaştım.

En çok kazanç pazarda ürün satarak gerçekleşiyor.Hızlı seviye kazanmak için en yüksek seviyeli ürünü kullanın.

Gelen güncelleme ile pazarda 1. seviye ürün satılamayacak.Pazara eklenen 1. seviye ürünler günde 6 kere kontrol edilip silinecek.Puan ve ürün iadesi yapılmayacak.Pazara 1. seviye ürün eklemeyin.  (dik)

mehmetbey

Alıntı yapılan: Mucahid - 18 Mayıs 2019, 14:19:16
2 gün önce 6. seviyeye ulaştım.6. seviyeye ulaşmam 26 gün sürdü. :)

6. seviye olduğumda ürünü direkt 3. seviyeye geliştirdim.15 bin puanım kalmıştı.Satış ve üretim sonrası 2 günde 655 bin puana ulaştım.

En çok kazanç pazarda ürün satarak gerçekleşiyor.Hızlı seviye kazanmak için en yüksek seviyeli ürünü kullanın.

Gelen güncelleme ile pazarda 1. seviye ürün satılamayacak.Pazara eklenen 1. seviye ürünler günde 6 kere kontrol edilip silinecek.Puan ve ürün iadesi yapılmayacak.Pazara 1. seviye ürün eklemeyin.  (dik)

(eht) Pazarda dilediğiniz kadar ürün satın alıp, satışa çıkarabilirsiniz. Sınırlama yoktur.

Mucahid

Dün talep ettiğim ödeme bir kaç saat içinde yapıldı. :)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/cowoxi-odemeleri/msg600727/#msg600727

Şu anda günlük 150.000 puan civarı bir miktar birikiyor.7. seviyeye ulaştığımda 2 katına çıkacak muhtemelen.  :y

Bazinga

Ürünleri yükseltme fiyatı neden öyle çok arttı bilen var mı ?

utkuberk

bende sevdim şimdilik mutfakta domates pişiriyorum  (spk)  (dns)  :y  +1