Cowoxi - Sanal Oyun

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mart 2019, 11:48:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Düzeltme var. Bilgiyi düzelterek paylaşıyorum.

TR Kullanıcılarının Ödeme Aşamaları

1. Ödeme emriniz ilk olarak "Pending" aşamasında kalır ve manuel olarak kontrol edilir.
2. Task görevleriniz kontrol edilir, eksik veya hiç katılmamış iseniz ödeme emriniz "Pending - Task" olarak güncellenir.
3. Göreve hiç katılmamış iseniz, ödeme emriniz iptal edilir ve bakiye hesabınıza iade edilir.
4. Task grubu sadece Türk kullanıcılar için zorunludur.
5. Task grubuna katılan her kullanıcı extra Aylık 300 Dogecoin ek kazanç elde etme şansına sahiptir.

Minumum Kota : 10 Geçerli Etkinlik / Ay
(Ödeme alabilmek için 30 günlük periyod içinde 10 geçerli task etkinliğiniz olmalı )

ikeskin52

Evet hemen bitiyor yapacak birşey yok. iyi eğlenceler (spk)

emine direk

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Haziran 2020, 22:36:31
Çok kısa zamandabitiyor maalesef, 5dk sonrasınayazmışsınız :)
5 saniye durmuyorki pazarda 3Level 😊

ElisaMcCline

Ek olarak:

(str) 15 günlük ödeme periyodunda görevleri tam olan 15/15 üyelere ek olarak 15.000 puan hediye edilmiş. Ben aldım :)
29.06.2020 20:00:49    You won 15000 point!

(str) Task gelirleri de artık loglarda görünüyor.
29.06.2020 19:25:09    You won 150 Dogecoin!

(str) Referans kodları değişmiş. Ve şu hale gelmiş: https://cowoxi.com/register.php?reference=kullanıcıadınız

Ve

(str) Cowoxi 6.0 yayında:
Genel olarak ; Güvenlik performans ve optimizasyon ile ilgili güncelleştirmeler yapılmış.
Kullanıcı adları minimum 4 karakter olarak düzenlenmiş.
Şifreler bundan sonra en az 8 karakter, harf ve sayı içerecek şekilde olacakmış.

gibi....

cocoextra

90+90 L3 ürün 21:00 de pazarda olacaktır :)

cocoextra

90+90 ürün L3 ürün 22:00 de pazarda olacaktır :)

emine direk

Bu gece admin yüksek Level ürün atacakmiş  net sati belli deil  ara ara kontrol edelim  derim😃😃

ElisaMcCline

Gece biraz ürün atılmış.
Bugün California saatiyle de Sabah ve öğlen atılacak bilgisi verildi.

Bir parti ürün çıkmış, devamı gelir mi bilmiyorum.

ElisaMcCline

Yönetimden yeni düzenlemeler ile ilgili açıklama var.

TR için; Task işlemlerinde zorunluluk kaldırılmıştır, tercihen olarak ayarlanmıştır.
Ancak katılmayan kullanıcıların her ödeme emri için -300 Dogecoin kesinti uygulanarak, ödemeleri gönderilecektir.

TR Kullanıcılarının Ödeme Aşamaları

1. Ödeme emriniz ilk olarak "Pending" aşamasında kalır ve manuel olarak kontrol edilir.
2. Göreve hiç katılmamış iseniz, ödeme emriniz -300 Dogecoin düşürülerek ödenir.
3. Göreve katıldınız ancak Minumum Kotaya ulaşmadı iseniz her eksik gün için -30 Dogecoin ceza işlemi uygulanarak ödemeniz onaylanır.
4. Sisteme daimi katılmış kullanıcıların ( En az 90 günlük etkinlik ) geçersiz işlemden kaynaklanan kayıpları, Task'a katılmadığı için ceza işlemi uygulanan kullanıcıların kesintilerinden karşılanarak geçerli olarak işaretlenecektir.
5. Task grubuna katılan her kullanıcı extra Aylık 300 Dogecoin ek kazanç elde etme şansına sahiptir.

Minumum Kota : 10 Geçerli Etkinlik / Ay