Cowoxi - Sanal Oyun

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mart 2019, 11:48:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uAdrogba11

Yemek slotumu artırmak istiyorum 50000 puana kadar biriktirmem mi gerekiyor?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 20 Temmuz 2020, 01:03:13
Yemek slotumu artırmak istiyorum 50000 puana kadar biriktirmem mi gerekiyor?

50K puan 50 Doge yapıyor.
Yemek slotunun her biri 750 Doge yani her biri için 750K puan biriktirmeniz gerekiyor.

Kendi adıma, ben oyunun ilerleyeceğine ve uğraşanlara kazandıracağına inananlardanım, bu sebeple toplu alım taraftarıyım.
Kendim de öyle yaptım. Daha önce soran ve tavsiye ettiğim birkaç kişi de tüm mutfak ve yemek alanlarını daha önce açmıştı ve son değişikliklerden sonra eminim ki çok memnunlardır :) Kendileri de isterse buradan yazarlar :)

Bu arada, güvenen arkadaşlar tavsiyem de dışarıdan doge atarak bu ürünleri açmaları, çünkü zaman ilerledikçe ücretler yükseliyor.
Bu ürünleri dışarıdan da doge atarak açabiliyorsunuz.

Kazanca direk faydası olan LV2 ve LV3 yükseltmelerini içeriden birikimle yapmak zorundasınız ancak yan faydalar dışarıdan para atılarak alınabiliyor.

Dışarıdan satın alım sayfası: https://cowoxi.com/account/buy.php

Alabilecekleriniz de bunlar (içeriden biriktirerek de alabiliyorsunuz tabii ki :) )

uAdrogba11

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Temmuz 2020, 01:24:26
50K puan 50 Doge yapıyor.
Yemek slotunun her biri 750 Doge yani her biri için 750K puan biriktirmeniz gerekiyor.

Kendi adıma, ben oyunun ilerleyeceğine ve uğraşanlara kazandıracağına inananlardanım, bu sebeple toplu alım taraftarıyım.
Kendim de öyle yaptım. Daha önce soran ve tavsiye ettiğim birkaç kişi de tüm mutfak ve yemek alanlarını daha önce açmıştı ve son değişikliklerden sonra eminim ki çok memnunlardır :) Kendileri de isterse buradan yazarlar :)

Bu arada, güvenen arkadaşlar tavsiyem de dışarıdan doge atarak bu ürünleri açmaları, çünkü zaman ilerledikçe ücretler yükseliyor.
Bu ürünleri dışarıdan da doge atarak açabiliyorsunuz.

Kazanca direk faydası olan LV2 ve LV3 yükseltmelerini içeriden birikimle yapmak zorundasınız ancak yan faydalar dışarıdan para atılarak alınabiliyor.

Dışarıdan satın alım sayfası: https://cowoxi.com/account/buy.php

Alabilecekleriniz de bunlar (içeriden biriktirerek de alabiliyorsunuz tabii ki :) )

Teşekkürler. Ben de toplu alım yapmayı düşünüyordum zaten. İçeriden almaya çalışmak uzun sürecek büyük ihtimalle.

ElisaMcCline

22:15 te toplam 198 adet LV3 Sandwich pazarda olacak :)

3 kişi haberleşebilirsek 297 de olabilir,
bilginize

emine direk

(p) ön
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Temmuz 2020, 21:46:37
22:15 te toplam 198 adet LV3 Sandwich pazarda olacak :)

3 kişi haberleşebilirsek 297 de olabilir,  sandwiç şenliği başlasın😋😋🥳
bilginize

cocoextra

200 adet L3 ürün 23:00 de pazarda olacaktır , afiyet olsun :)

uAdrogba11

Ödeme formunu yolladıktan hemen sonra 4500 dogecoin i aktarmamız mı gerekiyor ?

cocoextra

200 adet L3 ürün 22:15 te pazarda olacaktır :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 22 Temmuz 2020, 15:43:41
Ödeme formunu yolladıktan hemen sonra 4500 dogecoin i aktarmamız mı gerekiyor ?

Öyle de olabilir tabii ki ama önce ödemeyi gönderip sonra transaction bilgisini form ile gönderirseniz,
hangi ödemenin sizden ve hangi amaçla geldiği de belli olacaktır.

Yani önce ödemeyi geçip sonra formda ürününüzü seçin ve not alanına da kullanıcı adınızı ve ödemenin transaction ID sini verin bence :)

uAdrogba11

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Temmuz 2020, 22:12:51
Öyle de olabilir tabii ki ama önce ödemeyi gönderip sonra transaction bilgisini form ile gönderirseniz,
hangi ödemenin sizden ve hangi amaçla geldiği de belli olacaktır.

Yani önce ödemeyi geçip sonra formda ürününüzü seçin ve not alanına da kullanıcı adınızı ve ödemenin transaction ID sini verin bence :)
Teşekkürler. Bugün formu yolladım kesintiyi hesap edemedim ödeme eksik kaldı. O yüzden yollayamadım. Sorun olmaz umarım.