Cowoxi - Sanal Oyun

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mart 2019, 11:48:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

termal

La sen ne kadar kem gozlusun.6 aydır para çekemiyorum.

ElisaMcCline

Genel talep üzerine sisteme yeni 3 adet leasing paketi eklendi arkadaşlar.

Oyun içi gelirlerini çevirmek isteyen bir kitleye 5 ve 10 dolarlık mini paketler eklendi.

Ve can sorunu olan çok üye için de 40 dolarlık bir paket eklendi.
Bu paketin güzelliği şu: günlük 0,05$ lık getirisi dışında,
O ay sonunda canınız %75 altına düştüyse maliyeti 1.81$ dan size 250 saat yani %25 lik can ekliyor (Pakete dahil yani ayrıca bir para ödenmiyor),
Canınız %75 altına düşmediyse de hesabınıza o ay fazladan 4$ ekliyor.
Maalesef büyük leasing paketim var diye ben alamıyıyorum (bize vermiyorlar) yoksa paket süper olmuş :) :y

https://cowoxi.com/account/leasing.php

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Şubat 2022, 16:39:35

Oyun içi gelirlerini çevirmek isteyen bir kitleye 5 ve 10 dolarlık mini paketler eklendi.

O ay sonunda canınız %75 altına düştüyse maliyeti 1.81$ dan size 250 saat yani %25 lik can ekliyor (Pakete dahil yani ayrıca bir para ödenmiyor),
Maalesef büyük leasing paketim var diye ben alamıyıyorum (bize vermiyorlar) yoksa paket süper olmuş :) :y

20$ lık paket de eklenmiş. 100$ lık paket kalkmış.  Bu 100$ lıkdan almak istiyordum. Kötü oldu.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yuuygac65

Evet karışmış leasing paketlerinde ortalık.
Ama oranlar da artmış. %30 APR çok iyi USDT için, hem de günlük olarak geçiyor hesaba.

@ElisaMcCline

Hocam şu 40 lık paketi bir ara anlatın hayrına, o biraz karışık geldi, ne olunca ne oluyor anlamadım tam :)

enderege

Alıntı yapılan: yuuygac65 - 21 Şubat 2022, 10:42:29
Ama oranlar da artmış. %30 APR çok iyi USDT için, hem de günlük olarak geçiyor hesaba.

@ElisaMcCline

Hocam şu 40 lık paketi bir ara anlatın hayrına, o biraz karışık geldi, ne olunca ne oluyor anlamadım tam :)

@yuuygac65 ,

Ben anladığım ve anlatabildiğim kadarıyla anlatayım.

İlk açıklamada 40$ lık paketi almak diğer paketleri alanlar için zarardı. Şimdi o hatadan dönüldü. Herkes alabilir ve kar edebilir.

40$ lık paketi alıyorsunuz. ve 365 gün boyunca günlük 0,05$ geliyor. Toplamda 18,25$ getirisi var. Yani zarardasınız. Şimdi sadece leasing ile uğraşıp oyun oynamıyorsanız bu paketi almanın mantığı yok. Ama oyunda da aktifseniz şöyle bir avantajı var. Size aylık %25 can veriyor. Eğer canınızı ay içinde %76 ının altına düşürmüyorsanız. Size 12 ay boyunca her ay 4$ ekstra veriyor. Yani Yıllık 48$ (Toplamda 48$ + 18,25$ = 66,25$) alıyorsunuz. Ay içinde canınız %75 in altına inerse o ay 4$ alamıyorsunuz ama canınıza %25 takviye yapılıyor. Diğer aylar canınız düşmezse 4$ kazanıyorsunuz.

Siz 250$ ve üstü paket aldıysanız en azından aylık %25 canınız otomatik yenileniyor. Üst paketlerde her ay fulleniyor. O nedenle oyunlada ilgileniyorsanız 40$ lık paketi almak mantıklı. 250$ ve üstü paketler için zaten en azından %25 can geliyor. Aylık 4$ kesinti yemezsiniz. ve o 4$ her ay bakiyenize eklenir.

İnşallah anlatabilmişimdir. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yuuygac65 - 21 Şubat 2022, 10:42:29

@ElisaMcCline

Hoş geldin @yuuygac65 :)

@enderege yeterli açıklamayı yapmış aslında. Ben de tüm üyeler için paketlerin son eklemiş olayım :)

1 nolu paket can ağırlıklı. Açıklanmış zaten.
Her ay sonunda Canınız &75 in altına düşerde bu paket canınıza %25 ekliyor. Düşmezse de hesabınıza 4CW (4 dolar ekliyor)
Diğerleri gibi günlük geliri de her şartta işliyor.

2-3 nolu paketler her ay 250 saat can hediye ediyor
1 yıl boyunca her şartta hesabınıza günlük geliri işliyor.

4-5-6 nolu paketler hey ay canınızı %100 e çıkartıyor.
1 yıl boyunca her şartta hesabınıza günlük geliri işliyor.

7-8-9 nolu opaketlerde bir can hediyesi yok. Oyun içi kazancını katlamak isteyen çok kişinin talebi üzerine küçük paketler de eklendi.
belirtilen süre boyunca  her şartta hesabınıza günlük geliri işliyor.

ElisaMcCline

Leasing paketlerinde küçük bir değişiklik olmuş.

4-5-6 nolu paketler 750-1000-1250 dolarlık paket haline gelmiş.

Uygun bir ara ekran görüntüsü atarım :)

sheytan38

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Şubat 2022, 16:39:35

burada yazan 1,81 dolar maliyeti anlamadım ben, bizden 1,81 dolar mı alıyor, yoksa normalde yüzde 25 can 4 cw oldu fiyatı, 4 cw maliyetli  yüzde 25 canı ücretsizmi veriyor :) yoksa 4 cw yerine 1,81 mi alıyor :)