Cowoxi - Sanal Oyun

Başlatan ElisaMcCline, 26 Mart 2019, 11:48:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

termal

Bonus kampanyası devam ediyor mu

dilek1977

Merhaba, herkese bol kazançlar diliyorum. Sayfalar öncesinde çarşıya ürün çıkaran arkadaşlar buradan bildirim yapıyordu saat olarak son zamanlarda okumadım . Makarna ve çorba satışı yapan arkadaşlarımızın belli bir zaman aralığı varsa sadece bir defaya mahsus mümkünse yazabilirlerse çok memnun olurum. Şahsen çalışan bir insan olarak gece geç vakite alarm kuruyorum ama 4 aydan bu yana 2 yada 3 kez denk gelip alabildim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

enderege

@dilek1977

Ben sandviç üretiyorum. ve pazarda bolca mevcut. Ay sonuna doğru hamburgere geçeceğim. İşinizi görürse o zaman haberleşiriz. Çorba ve makarna üretenler genelde 22 ile 00 arası salım yapıyorlar. Burada okurlarsa size yardımcı olurlar. Telegram grubunda da bilgi veriliyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

dilek1977

@enderege  merhaba bilgi için çok teşekkür ederim .  Telegram kullanmadığım için ordaki bildirimlerden maalesef haberim olmuyor. Hamburgere geçip çarşıya çıkardığınızda eğer belli saatlerde satış yaparsanız bilgi verirseniz çok sevinirim. Bol kazançlar diliyorum.

termal

Tamam bugün , 00.00 hazır ol. Ben çıkartırım.Her zaman çıkartıyorum zaten.Siz pazarda bekleyin.

termal

termal

La bu adalet mi ya 😟

termal

Bu oyun bnm hayellerimi yıktı.