Reklam Tıklayarak Aylık Sabit Kazanç

Başlatan erden57, 14 Nisan 2019, 23:12:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erden57

Gece gündüz siteleri hazırlıyorum arkadaşlar, Pazartesi gününe başlarız sisteme. Pazar günü olmadan bir video göndereceğim sizlere nasıl bir çalışma olacağı ile ilgili. Destekleriniz ve katılımınız için teşekkür ederim.
fcdventures.com
nedregpt.com

haluk

Kamrey

erden57

En kısa zamanda sistem çalışmaya başlayacak siteler yeni olduğu için google indexlenmesini bekliyorum. Özelden hazır olduğunda bilgi vereceğim. Saygılarımla
fcdventures.com
nedregpt.com

bluelabelowl

erden57

Arkadaşlar tekrar merhaba. Biraz uzun sürdü ama bugün sitenin kodlama işlerini tamamladım. Domain alındı sunucuya bu akşam bağlayacağım cumartesi pazar test edip Pazartesi günü forumda paylaşacağım. Kayıtlarınızı pazartesi gerçekleştirebileceksiniz. Salı gününden itibaren de görevler girilmeye başlanacak hayırlısı ile. Sabrınız için teşekkür eder bol kazançlar dilerim.
fcdventures.com
nedregpt.com

YavuzKa

+1 mesaj bekliyorum 4 cihaz ile girebilirim.

erden57

Son dakikalarda olsa sözümüzü tuttuk kayıt linkini paylaştık.  :DD Konu güncellenmiştir.
fcdventures.com
nedregpt.com

smbllr424

Alıntı yapılan: erden57 - 29 Nisan 2019, 23:26:48
Son dakikalarda olsa sözümüzü tuttuk kayıt linkini paylaştık.  :DD Konu güncellenmiştir.
@erden57

formu doldurmalısınız diye hata alıyorum, isim tamam mail tamam şifreleri giriyorum..ef kısımları boş kabul etmiyor

erden57

Alıntı yapılan: smbllr424 - 29 Nisan 2019, 23:35:00
@erden57

formu doldurmalısınız diye hata alıyorum, isim tamam mail tamam şifreleri giriyorum..ef kısımları boş kabul etmiyor
Hemen bakıyorum
fcdventures.com
nedregpt.com