Reklam Tıklayarak Aylık Sabit Kazanç

Başlatan erden57, 14 Nisan 2019, 23:12:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erden57

Alıntı yapılan: smbllr424 - 06 Mayıs 2019, 02:18:58
@erden57 hocam 1 ve 2 nolu görevleri yaptım ama 3 nolu görevde link hatası alıyorum..

anasayfa ve yan linkleri denedim hata veriyor aynı sitenin .net uzantısı cıkıyor google aramasında siz .com demişsiniz ben .com uzantılıyı ekliyorum hata veriyor, karıstırmış olabilirmisiniz

edit: .net uzantısıda hata veriyor, 3 nolu görevde eksik bişeyler var sanırım

3. görev için tüm linkleri giremedim henüz hocam https://www.zirkonyumfiyatlari.com/antalya-zirkonyum-fiyatlari-2019/  bu linki giriniz kabul edecektir.
fcdventures.com
nedregpt.com

smbllr424

Alıntı yapılan: erden57 - 06 Mayıs 2019, 02:50:59
3. görev için tüm linkleri giremedim henüz hocam https://www.zirkonyumfiyatlari.com/antalya-zirkonyum-fiyatlari-2019/  bu linki giriniz kabul edecektir.
tamamdır  3. görevde oldu..hayırlı olsun, başarılar dilerim

mertriver1

3 görevi de tamamladım.  (a) Ana sayfada ki video kaldırılmış sanırım ama hatırlayamadım sitede sayfalar arası geçiş ve reklamları tıklama gibi şeyler yapıyormuyduk. Ben yine de ekstradan bunları da yaptım.  :)

erden57

Alıntı yapılan: mertriver1 - 06 Mayıs 2019, 10:27:39
3 görevi de tamamladım.  (a) Ana sayfada ki video kaldırılmış sanırım ama hatırlayamadım sitede sayfalar arası geçiş ve reklamları tıklama gibi şeyler yapıyormuyduk. Ben yine de ekstradan bunları da yaptım.  :)

Kaldırılmadı aslında video ben bir taraftan site düzenlemeleri ile uğraştığım için arada gidip geliyor. Gün içinde siteye erişim sıkıntısı da yaşayabilirsiniz. Bugün tamamını bitirmeyi planlıyorum. Sizlerden geri dönüş geldikçe hataları daha kolay buluyorum. Çok sağolun hayırlı olsun hepimize
fcdventures.com
nedregpt.com

bluelabelowl

ben de 3-4 dk okuyarak,farklı sayfalarda kendi sitem gibi gezindim.. mission accomplished  (ok)
sadece 3. site de @smbllr424 üstadın dediği gibi com/net farkı var.. bir de Hesap.aspx deki liste güncellemedi  :)
özellikle zirkonyum/implant güzel seçim erden hocam.. google da 1-2. sayfalara yükselirse tadından yenmez.. tekrar hayırlı olsun.  :y

YavuzKa

Alıntı yapılan: erden57 - 06 Mayıs 2019, 02:50:59

Bu site arattığım kelimelerde google da çıkmadı. direkt olarak girdim siteye bilgin olsun.

erden57

Alıntı yapılan: bluelabelowl - 06 Mayıs 2019, 17:59:01
ben de 3-4 dk okuyarak,farklı sayfalarda kendi sitem gibi gezindim.. mission accomplished  (ok)
sadece 3. site de @smbllr424 üstadın dediği gibi com/net farkı var.. bir de Hesap.aspx deki liste güncellemedi  :)
özellikle zirkonyum/implant güzel seçim erden hocam.. google da 1-2. sayfalara yükselirse tadından yenmez.. tekrar hayırlı olsun.  :y

Bugün sitelerle gün içinde sürekli oynadığım için kısa süreli sıkıntılar yaşanmış olabilir. Sağolun güzel dilekleriniz için. Domainleri özenle seçiyorum  :P
fcdventures.com
nedregpt.com

erden57

Alıntı yapılan: YavuzKa - 06 Mayıs 2019, 20:33:36
Bu site arattığım kelimelerde google da çıkmadı. direkt olarak girdim siteye bilgin olsun.

Sorun yok hocam bugün sıkıntılar çıkması beklediğim bir şeydi. Bundan sonra direk girişler yapmanıza gerek kalmayacak. Direk girişlerin sıralama kriterlerine bir etkisi yok orada başka bir dengeyi yakalamaya çalışıyorum. Anahtar kelime odaklı çalışmalarımız meyve verecek. Bugün tüm problemleri çözüyorum, eksik linkler, sosyal medya bağlantıları, içerik güncellemeler, sitemap güncelleme, css dosya zipleri, image optimizasyonları derken çok işim olduğu aklıma geldi  *) Saygılarımla.
fcdventures.com
nedregpt.com

erden57

Yeni üyelik başvurusu yapan arkadaşlar bilerek bekletiyorum videoda düzenleme yapıyorum. Yarın sabah girdiğinizde üyeliğiniz kabul olmuş olur. Saygılarımla.
fcdventures.com
nedregpt.com

smbllr424

günün 4 görevide tamamlandı,

bu hesap kısmında tarih ve görev sayılarında yapılmadı diyor, bakiyede ise 0.6 tl. şu aşamada normal sanırım yapılmadı yazması