Parodex Capital - (SCAM)

Başlatan sevtaperen, 15 Nisan 2019, 15:24:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokhane

Alıntı yapılan: yunusemre85 - 05 Kasım 2019, 00:26:44
Merhaba konuyu takipteyim yatırım yapmayı düşünüyorumda whatsapp grubu kurdunuz mu acaba?

Whatsapp grubu henüz kurmadık. Eğer talep varsa kurabiliriz isteyenler bana özelden ulaşabilir yeterli sayıda istek alırsak kuralım ancak daha önce dediğim gibi bana grup yöneticisi olarak yardımcı olacak arkadaşlar gerekiyor, iş nedeniyle gün içerisinde tam takip edemeyebilirim.

Alıntı yapılan: Neha27 - 06 Kasım 2019, 12:15:01
fikrimce yatırım ıcın gec kalmışsınız miadını doldurmak üzere olabilir fikrimce

Tam olarak katılmıyorum. Sistem şu an düzgün ilerliyor ödemelerde sorun yaşayan görmedim daha.

gokhane

Arkadaşlar yakında kendi kripto para borsalarının açılışı olduğunu duyurdular. Başlangıç olarak bitcoin, ethereum, litecoin, dash ve monero destekleyecekmiş.  (hp)

cakalahmet7

Sitenin destek Ekibine nasıl ulaşabilirim mail adresleri geçersiz diyor

cakalahmet7

Alıntı yapılan: sevtaperen - 06 Temmuz 2019, 18:51:49
Herkese merhaba, ben Gökhan, konuyu devir aldım. Yaklaşık 4 aydır sistemde aktif yatırımcıyım. 250$ ile deneyerek başladım, şu an 2000$ yatırımım bulunuyor. Ödemelerde şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım. Sizlere günlük olarak ödeme kanıtlarıyla sistemin durumu ve gidişatı hakkında bilgi vermeye çalışacağım.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/parodex-capital-odemeleri/new/#new
[/
Sitenin destek ekibine ulaşamıyorum yardım edermisin

gokhane

gokhane

gokhane

Güncelleme: Artık guild sahipleri, üyelerinin yaptıkları yatırımlardan %10 bonus kazanacakmış. Arkadaşlar ben de kendi guildimi kuracağım, guildime üye olup oradan yatırım yapan arkadaşlara kazandığım bonusun yarısı olan %5'i geri vereceğim. Yeni yatırım yapmayı düşünen arkadaşları guildime beklerim. Bonusu geri almak isteyen arkadaşlar lütfen yatırım öncesi benimle iletişime geçip guilde üye olunuz.