PtcShare - Paidvertz Benzeri Sistem

Başlatan cimbomlu88, 11 Haziran 2019, 03:08:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mckeyshout - 20 Aralık 2019, 18:39:36
bugün ticket'a cevap geldi hesabımın banlandığı yönünde. nedeni ile ilgili hiçbir açıklama yok. tekrar ticket attım bakalım sebebi neymiş öğrenelim.

haydaa, var mı sebebi konusunda bir fikrin, görevlerden vs olabilir mi ki ?
Geçmiş olsun :(

Alıntı yapılan: Proof - 20 Aralık 2019, 18:46:29
Hayırlı işler o zaman  :DD :DD

Desteğe yazdım, spam'ı kontrol edin diyor.
Mailin altını üstüne getirdim yok, bir kaç kere denedim yine yok diye geri cevap yazdım bakalım  :)

Bekleyip görelim artık :)

[email protected] dan geliyor. Güvenilen postalara ekle istersen :)

Alıntı yapılan: Proof - 20 Aralık 2019, 19:01:06
An itibari ile öğleden beri gelmeyen 3 mail'de arka arkaya geldi.

Tabi linkler geçersizdi.

Tekrar çekim verdiğimde anında geldi ve pending olarak görünmeye başladı bakalım :)

Yazarken göndermişsin :)

Hadi sana da gülen yüzlü geçmiş olsun diyelim o zaman :)

Proof

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Aralık 2019, 19:07:03
Yazarken göndermişsin :)

Hadi sana da gülen yüzlü geçmiş olsun diyelim o zaman :)

Teşekkürler :) Kripto çekimde fee biraz fazla geldi ama... Ona da şükür  :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mckeyshout - 20 Aralık 2019, 18:39:36
bugün ticket'a cevap geldi hesabımın banlandığı yönünde. nedeni ile ilgili hiçbir açıklama yok. tekrar ticket attım bakalım sebebi neymiş öğrenelim.

@mckeyshout ,
Nedir son durum ? Cevap var mı ? Ya da en azından, ne sebeple olabileceği konusunda bir fikrin var mı ?

mckeyshout

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Aralık 2019, 01:01:30
@mckeyshout ,
Nedir son durum ? Cevap var mı ? Ya da en azından, ne sebeple olabileceği konusunda bir fikrin var mı ?
@ElisaMcCline ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Henüz yanıt gelmedi. Bende bekliyorum bakalım, düştük yetkililerin eline  :g
Güzel bir ptc sitesi ; https://www.adtokenz.com/keyshout

mckeyshout

Bilgilendirme amaçlı olarak yazıyorum, benim düştüğüm hataya düşmeyin. Allah'tan benim çok yatırımım yoktu içeride hesabın gitmesi çok üzmedi o yüzden. Hesabım Offerwall abuse' den ban yemiş.

[spoiler][/spoiler]
Güzel bir ptc sitesi ; https://www.adtokenz.com/keyshout

bitçi furkan

Alıntı yapılan: mckeyshout - 23 Aralık 2019, 02:58:28
Bilgilendirme amaçlı olarak yazıyorum, benim düştüğüm hataya düşmeyin. Allah'tan benim çok yatırımım yoktu içeride hesabın gitmesi çok üzmedi o yüzden. Hesabım Offerwall abuse' den ban yemiş.

[spoiler][/spoiler]

geçmiş olsun

HeadSh0t

Site an itibariyle bakıma alındı. :)

BAP reklamlar bir kaç defa resetlendi :)

utkuberk

ptcshare bakımdan çıktı bilginize  (ok)

ElisaMcCline

Özürümsü bir yazı yazmışlar,

Uzun sürmesinin sebebi, hemen tatil öncesi olmasıymış. Yaşanan bu sıkıntıdan dolayı kimse mağdur olmayacak demişler. (Aktivite ödülleri, bap iadeleri vs)
Öncesinde herşeyin düzgün çalıştığından emin olduktan sonra reklam yayını yapıacakmış.
Yayınlanmayan 2 günlük reklam da ilk yayında ilave edilerek yayınlanacakmış.

Tatil dolayısıyla destek ekiplerinin şu anda eksik olduğunu, maa içimizin rahat olmasını, en kısa sürede tatil dönüşü tüm sıkıntıları çözüp devam edeceklerini söylemişler.

Muratdsa17

Siteye ufak bir miktar yatırım yaptım fakat çıkan paid adslerin değeri çok düşük. Günlük reklam gelirine göre hesaplandığını biliyorum fakat anormal şekilde düşük geldi bana :/