PtcShare - Paidvertz Benzeri Sistem

Başlatan cimbomlu88, 11 Haziran 2019, 03:08:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utkuberk

100 dolarlık yatırım yaptım ben günlük 1 dolar civarı reklam geliyor hafta içi 5 gün hafta sonu gelir yok haftada 5 dolar civarı gelirin olur

zamburlu

Alıntı yapılan: utkuberk - 05 Ekim 2019, 10:59:50
100 dolarlık yatırım yaptım ben günlük 1 dolar civarı reklam geliyor hafta içi 5 gün hafta sonu gelir yok haftada 5 dolar civarı gelirin olur

Peki başkan günlük 1 dolar ı alıp 100 dolar sürekli sitede kalıp yüksek levele geçecekmiyiz ? yoksa hep aynı yerde mi kalacaz. Siz ne önerirsiniz bu konuda ? Cevapladığın için teşekkür ederim bu arada.

utkuberk

ben 1 veya 2 hafta kazancımı 1 dolarlık paketler alıp levelimi ve bab puanlarımı yükselteceğim zaten şu an 6. gruptayım 1-2 hafta sonrasında 1 hafta 6 dolar civarı çekim yapıcam sonraki haftada 5-6 dolar civarı yatırım yapıcam bende 3-5 gün oluyor yatırım yapalı bu arada

zamburlu

Alıntı yapılan: utkuberk - 05 Ekim 2019, 11:15:11
ben 1 veya 2 hafta kazancımı 1 dolarlık paketler alıp levelimi ve bab puanlarımı yükselteceğim zaten şu an 6. gruptayım 1-2 hafta sonrasında 1 hafta 6 dolar civarı çekim yapıcam sonraki haftada 5-6 dolar civarı yatırım yapıcam bende 3-5 gün oluyor yatırım yapalı bu arada

Çok teşşekür ederim. Para ayırlıyayım en kısa zamanda.

Bazinga

cimbomlu88

Bazinga

firikko

Alıntı yapılan: Ufuko - 26 Haziran 2019, 19:10:19
Bugün gelen reklamlar. Toplamda $9 civarı reklam aldık  ($$)

(spk)  Modum  iyi akşamlar, buraya yatırım düşünüyorum, alınan ödemeler genelde payeer, ben BTC  düşünüyorum, BTC önerirmisiniz, yatırmada ve çekmede masraflar olarak tşk.

Ufuko

Alıntı yapılan: firikko - 24 Ekim 2019, 21:51:57

(spk)  Modum  iyi akşamlar, buraya yatırım düşünüyorum, alınan ödemeler genelde payeer, ben BTC  düşünüyorum, BTC önerirmisiniz, yatırmada ve çekmede masraflar olarak tşk.
İyi akşamlar  (spk)

Evet bizde yatırımı BTC olarak yaptık çünkü Deposit Fee en düşük seçeneklerden birisi BTC; %0.50 olarak kesiyor

Ancak withdraw için Payeer kullanıyoruz çünkü BTC de %7 + $1 kesinti uygularken bu Payeer için %4 civarı. Sizde bu şekilde bir yol izleyebilirsiniz. Yatırım yaptığınız yöntemi kullanma zorunluluğunuz yok  :y

devrimheyeti

Ufuko ptc sharede sizin refinizim o turuncu görevleri yapmamda yardımcı olabilir misiniz ?