Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

ipoll'da $1.5'lık yine çocuğunuz var mı/yok mu deyü anket var. 1-3 işaretleyince atıldım bu sefer, ilgilenenler diğer yaşları denerse daha iyi olabilir.

arshi

ipoll'da $2'lık ne olacak bu ülkenin hali temalı bi anket var.

anjelik

Toluna

Konu: Tatlılar
2000 puan

Anketi bu sabah aldım. Sorulardan biri allerjiyle ilgiliydi herhangi bir gıda allerjiniz  var mı (fıstık vb.) veya beslenmede özel bir diet ya da kısıtlama uyguluyor musunuz (dini sebetler vb.)  sorularına evet dedim attı.  >:( >:(

Not: Ankette 2000 puan diyordu ama ankete girince karşıma bir açıklama sayfası çıktı.
Bu anket 2 haftalık bir süreye yayılarak yapılacaktır toplam dört saatinizi alacaktır ve puan hanenize iki seferde olmak üzere (26000 + 26000)  52000 puan olarak işlenecektir tabii bu sizin bu çalışmaya yapacağınız katkıya bağlıdır ve cevaplarınızı bazen çevrimiçi paylaşmanızı isteyeceğiz.

Bilginize olsun sakın sorularda kısıtlamaya gitmeyin ve allerjim var demeyin. Bol şanslar dilerim.

hakanatik01

Hiç bakmadım nedir ne değildir bilmiyorum Napolyon araştırmaya davet ediyor girip bakabilirsiniz :) Prensip iftara kadar zar zor anca tık yapabiliyorum ben :P :)

ikose

Site  =  Cint ( Mailinize geliyor )
Kazanç = 0,50 EUR
Konu = Bayanlar için = güzellik mlz. - parfüm - bakım kremleri
son 6 ayda ürün aldım derseniz anketi tamamlayabilirsiniz.
Süre = 10 dk

ikose

Site  =  Clixsense  ( Mailinize geliyor ) - http://links.clearvoicesurveysmail.com/
Kazanç = 0,75$
Konu = Vucut ağrıları => ağrının oluşmasını önlemek veya oluştuktan sonra gidermek için kullandığımız yöntemler
Süre = 15 dk

Sonunda çıkan Not = 
Thank you for participating in this survey!

Congratulations on successfully completing the survey.
Your participation means a lot to us, so when this survey concludes (usually in 2-4 weeks) you will see a credit to your rewards account in the amount of $0.75 for your participation in this survey.

Until then, your reward will show as "pending" on your rewards balance.

sicher

Site  = Napolyon
Kazanç = 3000 Puan
Konu = Otomobil
Süre = 30 dk

Ben 2 otomobilim var biri yeni diğeri 2.el dedim gelen özelliklere çoğunluğuna güzel bir kısmına çok güzel bir kısmına iyi değil dedim ve bitirip 3000 puanı kaptım umarım sizde kaparsınız pointleri :D

ikose

Site  =  Cint ( Mailinize geliyor )
Kazanç = 0,70 EUR
Konu = Bayanlar için = leke çıkarıcı deterjanlar.
Süre = 14 dk
sonuç = beklenen süreden önce tamamlandı.

fkork

site: cint
kazan.:1,10 eur
konu vs bilmiyorum. atıldım :D

maillerinizi kontrol edin...

regortaz

Toluna'da üç tane quick survey var 15'er puan değerinde.