Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Tebrikler Tolga, daha önceden yarısına gelmiştim ama atmıştı, baya zor bir anketti

fkork

toluna da 2000 puanlık anket var; konu:otomobil.... biriler yapsın şunu yahu,  ben siliyorum o geliyor.. kurtulamadık bir türlü..

hakanatik01

Mail adresime gelmiş;
Toluna da
Alkolsüz içecekler
Anket uzunluğu: 15 dakika
Anket no: 1242312-TR
3000 puan

hakanatik01

Tamamladım cevaplarım bunlardı sonra modlarımızdan birinden rica edeyim yarın falan temizlesinler bunları ;)  benim ceveplarım bunlardı;

Alkolsüz içecekler
Anket uzunluğu: 15 dakika
Anket no: 1242312-TR
3000 puan

[spoiler]Yaş-26
erkek
Orta kademe yönetici, idari işler yöneticisi veya uzman çalışanı
Bilişim/Telekomünikasyon
3 - 7 yaş arası
8-12 yaş
ege
hakan

Bu fikre göre hisse alır mıydınız yoksa satar mıydınız?
Mineralli Su Üretici
Su mağazası
Muhtemelen satardım gerisine muhtemelen alırdım dedim

Lütfen, hisselerinizi hemen satmanıza neden olabilecek (yani piyasada en az başarılı olacağını düşündüğünüz) fikri seçin. Fikirleri daha detaylı görüntülemek için lütfen küçük resme tıklayın.
Su Mağazası'nı seçtim

Size göre bu yüz ifadelerinden hangisi insanların bu fikir hakkında hissedeceklerini en iyi belirtir?
mutluluk seçtim

Sizce insanlar ne derece Mutluluk hissedeceklerdir?
3 numara en çok sırıtna kafayı seçtim :D

Sizce neden insanlar bu fikir hakkında Mutluluk hissedeceklerdir? (Lütfen kendi cevabınızı yazın, aşağıdaki mevcut cevap düğmelerinden birini seçin veya cevabı seçip düzenleyin. Bu cevaplar başkaları tarafından verilmiştir. Yazım hataları varsa, özür dileriz!)
Farklı birsey olurdu değişik tatlı sular

Lütfen, aşağıdaki ifadelerin her biriyle ilişkili olarak insanların bu fikir hakkında ne ölçüde olumlu veya olumsuz hissedeceklerini düşündüğünüzü belirtin (çok olumlu +3, çok olumsuz -3 ile ifade edilir).
hepsine +3

Lütfen insanların bu fikir hakkındaki düşünceleri için belirtilen aşağıdaki ifadelere ne derece katıldığınızı veya katılmadığınızı belirtin...
hepsine +2

Şu anda sunulan diğer yenilikçi su fikirlerini düşündüğünüzde, sizce insanlar bu fikrin, eğer varsa, sunduğu en önemli avantajın ne olduğunu düşüneceklerdir? (Lütfen kendi cevabınızı yazın, aşağıdaki mevcut cevap düğmelerinden birini seçin veya seçtiğiniz bir cevabı düzenleyin. Bu cevaplar başkaları tarafından verilmiştir. Yazım hataları varsa, özür dileriz!)
En önemli avantaj istedikleri zaman hesaplı ve temiz su bulabilecek olmalarıdır.

Teşekkürler. Peki, siz bu fikri nasıl geliştirirdiniz? (Lütfen kendi cevabınızı yazın, aşağıdaki mevcut cevap düğmelerinden birini seçin veya seçtiğiniz bir cevabı düzenleyin. Bu cevaplar başkaları tarafından verilmiştir. Yazım hataları varsa, özür dileriz!)
Geliştirilebilir. mağza açmak yerine marka marketlerde satılabilir

Lütfen, doğrudan sözcüklerin üzerine tıklayarak insanların BEÐENECEKLERİNİ ya da BEÐENMEYECEKLERİNİ düşündüğünüz belirli ifadeleri işaretleyin. İstediğiniz kadar ifade işaretleyebilirsiniz. İnsanların beğeneceklerini düşünüyorsanız bir kez tıklayın (rengi yeşile dönecektir). İnsanların beğenmeyeceklerini düşünüyorsanız bir kez daha tıklayın (rengi kırmızıya dönecektir).
(Fikrinizi değiştirirseniz üçüncü bir kez tıklayın, işaret kalkacaktır)

Hepsine yeşil verdim :)

Tamam, teşekkürler hakan! Şimdi de lütfen, hisselerinizi iki katına çıkarmanıza neden olabilecek (yani piyasada en başarılı olacağını düşündüğünüz) fikri seçin. Fikirleri daha ayrıntılı görmek için lütfen küçük resimlere tıklayın.
Doğal Şişe'i seçtim:)
Doğal şişe ile ilgili sorular geldi

Bu fikir karşısında insanların ne düşüneceğini sizce en iyi hangi surat belirtir?
mutluluk seçtim
gene en sırıtan 3 nurmaralrı kafa
Sizce neden insanlar bu fikir hakkında Mutluluk hissedeceklerdir? (Lütfen kendi cevabınızı yazın, aşağıdaki mevcut cevap düğmelerinden birini seçin veya cevabı seçip düzenleyin. Bu cevaplar başkaları tarafından verilmiştir. Yazım hataları varsa, özür dileriz!)
Şişesinden dolayı hem ilgi çeker ve daha sağlıklı olduğunu düşünürler.
Lütfen, aşağıdaki ifadelerin her biriyle ilişkili olarak insanların bu fikir hakkında ne ölçüde olumlu veya olumsuz hissedeceklerini düşündüğünüzü belirtin (çok olumlu +3, çok olumsuz -3 ile ifade edilir).
hepsi +3
Lütfen insanların bu fikir hakkındaki düşünceleri için belirtilen aşağıdaki ifadelere ne derece katıldığınızı veya katılmadığınızı belirtin...
hepsi +3
Şu anda sunulan diğer yenilikçi su fikirlerini düşündüğünüzde, sizce insanlar bu fikrin sunduğu en önemli avantajın ne olduğunu düşüneceklerdir? (Lütfen kendi cevabınızı yazın, aşağıdaki mevcut cevap düğmelerinden birini seçin veya seçtiğiniz bir cevabı düzenleyin. Bu cevaplar başkaları tarafından verilmiştir. Yazım hataları varsa, özür dileriz!)
Sağlığa yararlı ve doğaya dost
Teşekkürler. Peki, siz bu fikri nasıl geliştirirdiniz? (Lütfen kendi cevabınızı yazın, aşağıdaki mevcut cevap düğmelerinden birini seçin veya seçtiğiniz bir cevabı düzenleyin. Bu cevaplar başkaları tarafından verilmiştir. Yazım hataları varsa, özür dileriz!)
Doğal, sağlıklı, yeniden kullanılabilir, dayanıklı ve çevreye duyarlı.
Şimdi, bugün gördüğünüz fikrin hangi bölümlerinin insanlar tarafından özellikle beğenileceğini, hangilerinin beğenilmeyeceğini düşündüğünüzü öğrenmek isteriz. Lütfen aşağıdaki talimatı okuyun ve insanların aşağıda verilen ifadeleri beğeneceklerini mi yoksa beğenmeyeceklerini mi düşündüğünüzü söyleyin...
hepsi yeşil
Teşekkürler! Lütfen sizce bu fikrin en çok kime hitap edeceğini söyler misiniz? (Lütfen, geçerli olduğunu düşündüğünüz tüm seçenekleri işaretleyin)
Erkek-kadın- bu yaşlar dedim
13-17 Yaş Arası Gençler
18-24 Yaş Arası Erişkinler
25-34 Yaş Arası Erişkinler
35-50 Yaş Arası Yetişkinler
Lütfen sizce bu fikrin en iyi hangi durumlara uyacağını söyler misiniz? (Lütfen, geçerli olduğunu düşündüğünüz tüm seçenekleri işaretleyin)
Bunların hiçbiri dışındakilerin hepsini seçtim
Lütfen sizce insanların böyle bir fikri geliştirmesini hangi şirketten bekleyebileceğini söyler misiniz?
Danone (Hayat Su )
Nestle (Erikli Su)
PepsiCo (Aquafina Su)
The Coca-Cola Company (Damla Su)
Pınar Süt Mamulleri Sanayi ve Ticaret AŞ (Pınar Su)
Az kaldı! Şimdi de lütfen böyle bir fikri geliştiren şirket hakkında insanların ne düşüneceklerini söyler misiniz? (Lütfen, geçerli olduğunu düşündüğünüz tüm seçenekleri işaretleyin)
Bunların hiçbiri dışındakilerin hepsini seçtim
Son olarak da, sizce, insanlar bu fikri The Coca-Cola Company'nin geliştirmiş olduğunu bilseler ne hissederlerdi?
Mutluluk kafayı seçtim
Sizce insanlar ne derece mutluluk hissedeceklerdir?
3 numaralrı gülen kafa gene :)
Sizce insanlar, bu fikri The Coca-Cola Company'nin geliştirmesi hakkında neden böyle hissedeceklerdir? (Lütfen kendi cevabınızı girin, mevcut cevap düğmelerinden birini seçin veya seçtiğiniz bir cevabı düzenleyin. Bu cevaplar başkaları tarafından verilmiştir. Yazım hataları varsa, özür dileriz!)
Kalitesi,çevreye duyarliliği veinsana verilen değer
Son olarak da anket hakkında birkaç görüş...
Hepsine Kesinlikle katılıyorum [/spoiler]

Yaşasın Başardınız

tolgacan86

Niye kaldıralım ki bu konunun asıl amacı bu zaten, anketleri haber vermenin yanında nasıl yapacağımız hakkında bilgi verebilmek..

hakanatik01

Cevaplardan dolayı Toluna'da banlanırız manlanırız falan :P editleyebilirim gerçi onu unutmuşum :P :) 

fkork

Alıntı yapılan: fkork - 19 Ekim 2013, 16:05:28
toluna da 2000 puanlık anket var; konu:otomobil.... biriler yapsın şunu yahu,  ben siliyorum o geliyor.. kurtulamadık bir türlü..

gene gelmiş şu münasebetsiz anket...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 20 Ekim 2013, 19:59:07
gene gelmiş şu münasebetsiz anket...

Yahu yap şunu da, sen de kurtul, biz de kurtulalım :)

fkork

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Ekim 2013, 23:41:46
Yahu yap şunu da, sen de kurtul, biz de kurtulalım :)

olsa yapacam, gıcık oldum artık bakmıyorum... arabam yok diyorum atıyor anketten.. :)