Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

Alıntı yapılan: arshi - 19 Aralık 2012, 04:40:16
Anket Sitesi adı: Toluna
Anket Değeri, Süresi:  2000 Puan
Anket Konusu: Finans
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: banka müşterisi misiniz, hesabınız var mı vs. (evet)
Sonuç: Tamamladım fakat uzun ve sıkıcı bir anket bilginize.

Ben de tamamladım, soruları okumadan puan verince hiç sıkıcı olmuyor :D Devlet bankası falan bu herhalde sadece açılır menülerden oluşan bir ankete yetmiş paraları :g

tolgacan86

Anket Sitesi adı: Toluna
Anket Değeri, Süresi: 2000, 10 dk
Anket Konusu: Bilgisayar oyunları
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: yaş cinsiyet, oyun oynama süresi, oynadığın oyunlar vs
Sonuç: Tamamladım
Not: anket çabuk bitti zaten oyunla ilgili.. :) sanırım dota 2 anketi ;)

tolgacan86

Anket Sitesi adı: Surveyhead
Anket Değeri, Süresi: 30 Dk, $2
Anket Konusu: İşletim Sistemleri (muhtemelen win 8)
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Yaş, cinsiyet, son 6 ayda bilgisayar kullandım, ses dinlettiriyor cevabı "iki bir sesi" olacak, sonra başlıyor zaten
Sonuç: Anketi tamamladım
Ekstra Not: başlarda çok sıkıldım bırakmayı bile düşündüm sonra atarak geçtim sonlara doğru birden bitti (yüzdelik dilimden takip ediyordum ;) )

hakanatik01

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 23 Aralık 2012, 02:55:12
Anket Sitesi adı: Surveyhead
Anket Değeri, Süresi: 30 Dk, $2
Anket Konusu: İşletim Sistemleri (muhtemelen win 8)
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Yaş, cinsiyet, son 6 ayda bilgisayar kullandım, ses dinlettiriyor cevabı "iki bir sesi" olacak, sonra başlıyor zaten
Ekstra Not: başlarda çok sıkıldım bırakmayı bile düşündüm sonra atarak geçtim sonlara doğru birden bitti (yüzdelik dilimden takip ediyordum ;) )
Tolganın dediği anket Pointdollars var ;
kaçıranlar oradan deneyebiliroranı düşük ama 1,25$ veriyor anında çekme imkanınınız var sitede min ödeme 1$ :)
Girişteki cevaplarım  gerisi işletim sistemi soruları yapılır :g :g

Son 6 ayda kişisel amaçlarla (örneğin, işle ilgili olmayan bir faaliyet için) bir bilgisayar (masaüstü, dizüstü, tablet ve benzeri) kullandınız mı?
Evet
Cinsiyetinizi belirtir misiniz?
Erkek
Kaç yaşındasınız?
23
Birincil ikametiniz hangi ülkededir?
Türkiye
Siz veya yakın aile üyelerinizden biri aşağıdaki konulardan herhangi biri ile ilgili bir şirkette çalıştı veya buradan emekli oldu mu?
Yukarıdakilerden hiçbiri

Bilgisayarınızın hoparlörlerinin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istiyoruz. Lütfen hoparlörlerinizi açın ve Yürüt düğmesine basın. Gürültülü bir ortamdaysanız varsa kulaklık kullanmanızı öneriyoruz.
Hangi sesi duydunuz?
Herhangi bir ses duymadıysanız lütfen lütfen hoparlörlerinizi ve ses düzeyini kontrol edin ve tekrar Yürüt düğmesine basın.
İki bip sesi sizde değişik olabilir gerisi kolay zaten:)
Evinizde bir Renkli TV var mı?
3
Evinizde bir VCR ve/veya DVD oynatıcı var mı?
1
Evinizde bir Radyo var mı?
1
Evinizde bir Banyo var mı?
1
Evinizde bir Otomobil var mı?
1
Evinizde bir Yardımcı var mı?
Hayır
Evinizde bir Çamaşır makinesi var mı?
1
Evinizde bir Tek kapılı buzdolabı (derin dondurucusuz) var mı?
hayır
Evinizde bir Derin dondurucu veya çift kapılı buzdolabı var mı?
1
Hane reisinin tamamladığı en yüksek eğitim düzeyi hangisidir?
Üniversite
Bilgisayar alma, değiştirmeleride 2-3 yıl dedim

Gerisi yapılıyor zaten :)
Sonuç:Tamamladım ödeme istedim  :g :g :g

ElisaMcCline

Anket Sitesi adı: Napolyon
Anket Değeri, Süresi: 2000 Nap - 10 dk
Anket Konusu: Online alışveriş siteleri
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: yaş, cinsiyet, online alışveriş tercihleri.... Başka şeylerle ilgilenerek yaptım, çok da dikkat etmedim açıkçası :)
Sonuç: Tamamladım
Ekstra Not: olumlu cevaplar verip yaşı 40 civarı olarak belirtip, karar verici siz olun ve makul bir gelir seviyesi ile anket tamamlanır ;)

tolgacan86

Anket Sitesi adı: Global Test Market
Anket Değeri, Süresi: 10 Dk, 35 Puan
Anket Konusu: Akaryakıtlar
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Arabam var, Ben kullanıyorum, yaş cinsiyet, kullandığım yakıt türüne kurşunsuz benzin dedim anket başladı
Ekstra Not: Kısa bir anketti yukarıdakileri seçtikten sonra ben gene merak ettiğimden okuyarak gittim ama sallayarak 2 dkde bitirirsiniz..

yingyang16

Anket Sitesi adı: Napolyon
Anket Değeri, Süresi:15- 20 Dk, 2000 Nap
Anket Konusu: spor içeriği sunan internet siteleri  :g
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Ne sıklıkla internete girersiniz?  :g Cevabım: Hergün :y
Genel olarak spor içeriği sunan internet sitelerini ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?  Cevabım:Hergün  :P :g
Sonuç: Anketi tamamladım :y
Ekstra Not: Çok basit ve eğlenceli bir anketti  :P

regortaz

Anket Sitesi adı: Cint
Anket Değeri, Süresi: 15 Dk, 0.8 Euro
Anket Konusu: Akaryakıtlar
Anketteki İlk Giriş Sorularına Verilen Cevaplar: Arabam var, Ben kullanıyorum, yaş cinsiyet, kullandığım yakıt türüne kurşunsuz benzin dedim anket başladı
Ekstra Not: Tolgacan'ın paylaştığı anketin aynısı sanırım, ondan kopyala yapıştır yaptım :g

tolgacan86

Evet aynı anketmiş bende tamamladım şimdi tekrar :)

tolgacan86

Rewardingways'in PaymentWall duvarında 84 puanlı 2 tane günlük anket var, sanırım hergün doldurulabilir.

1. si; Öğrencilerin İş kursu devam edenler için ilginç Anketi. Burada yaş 21 dedim, üniversiteye odtü, bölüme mühendislik mezuniyete 2014 dedim ve atıldım..

2. si; Survey for Gamers. Buradada yaşa 26 dedim cinsiyeti işaretledim ve atıldım.. (17-18 demek daha uygun olurdu sanırım)

84 puan = $0.84 eder.. Payment Wall duvarının olduğu her GPT sitesinde çözülebilir anketler hatta fiyatları farklıdır muhtemelen en fazla getirisi olan yere bakmakta fayda var ;)