Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nuso07

Alıntı yapılan: Tolga Can - 17 Eylül 2013, 19:42:05

Anket ingilizce ve diabet hastalarını ilgilendiren bir anket. Ailemde veya bende bu hastalık yok dedim, ufak tefek bir iki soru daha sorup formu doldurttuktan sonra attı..

Ailemde var seçeneğini işaretleyip devam etmeyi deneyebilirsiniz.

ben ailede var seçeneğini işaretledim. ben de bir kaç soru işaretledim. şu meslkelerden hnagisi ailenizde var diye sordu. teşşekkür edip attı. mesleklerden 2. ve sonuncuyu işaretledi yapcakların bilgisine

tolgacan86

Alıntı yapılan: nuso07 - 17 Eylül 2013, 19:47:23
ben ailede var seçeneğini işaretledim. ben de bir kaç soru işaretledim. şu meslkelerden hnagisi ailenizde var diye sordu. teşşekkür edip attı. mesleklerden 2. ve sonuncuyu işaretledi yapcakların bilgisine

O türlü meslek sorularında her zaman "Hiçbirini" seçmeniz gerekiyor..

hamzakursad

Alıntı yapılan: Tolga Can - 17 Eylül 2013, 19:48:09

O türlü meslek sorularında her zaman "Hiçbirini" seçmeniz gerekiyor..

neden ki?  ???

Coulers79

tolgacan86

Alıntı yapılan: hamzakursad - 17 Eylül 2013, 22:38:19
neden ki?  ???

Çünkü orada verdiği meslek grupları anketin hedef kitlesinin dışında tutulmak istenenler. Örneğin otomobil lastikleriyle ilgili bir anketteki meslek grupları muhtemelen şöyle olacaktır; otomotiv sektörü, oto lastik ticareti, reklamcılık, araştırma vs vs. gibi.. Yani ankette istenen hedefle kitleden (halktan) elde edilmesi istenen sonuçlara yön vererek anketin güvenirliği düşürebilecek meslek grupları oluyor.. Ben varsa eğitim işaretliyorum oda yoksa hiçbirini işaretliyorum her zaman.. O soruda hiç takılmadım ;)

sicher

ben sonuna kadar geldim fakat en son bir uyarı mesajı verdi anket bitti diye tesekkür etti sonra sayfayı kapattım ve yes dedim clixsenseye 20-25 dk ugrastım ama para vermedi inşallah yarına gonderir :D

Coulers79

Sözleşme gibi bir şey vardı kabul ediyor musun falan yok demeyelim diye kabul ettim ama kayıt için rumuz ve farklı e-posta kullandım. Son aşamada aynı uyarıyı bana da verdi. Sonra bir iki defa daha isim ve email girdim sonra çıktım. Topluluğunuza girmek istemiyorum anket yaptığıma şükredin yahu. :))

sicher

ben hepsine girdim hatta eposta gondercekler bekliom bakalım ne zaman gelecek orda e posta da clixsense mailimimizi mi yazacaktık ki ben farklı bişeler yazdım

Coulers79

Durumumuz aynı sanırım, bir ara başka bir yere gerçek adımı ve clixsense mailimi de yazdım ama bir şey gelmez sanırım.
Bi bakalım maillere bir şey gelmiş mi?

hakanatik01

Toluna malime gelmiş şuanda yapıoyorum;
Yazıcılar
Anket uzunluğu: 20 dakika
Anket no: 1225765-TR
2000 puan