Neobux Neopointlerle Golden Üyelik Alma

Başlatan WEBMONEY, 20 Kasım 2012, 21:15:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

WEBMONEY

hakanatik01

Bu durumda   günlük 20'den hesaplarsak 365*20=7300 puan 30000/7300=yuvarlayalım 4 yıl gibi  :g hadi ekstralar derseniz regortaz hocanın dediğine geliriz 2,5 yılda toplanabilir ama hergün tıklama şartı :) Şunu da unutmamak lazım tabiki bu adprizden 3 ay içinde de 6 ay içinde de  golden üyelik çıkabilir şans meselesi bir yerde.durmak yok tıklamaya devam :g :y Golden almak nepointsle çok zor ama imkansız değil :Bence neopointsle golden alma şansı adprizde çıkma şansından daha az tahminime göre  neopoints toplamadan adprizden çıkıcak bizlere sürekli günübirlik tıklayana bir güzellk yapar fernando:g [duy sesimi fernando :g]

ElisaMcCline

Günlük 20 reklam da insafsız olmuş bu arada :)
Her ne kadar golden olup 5 adet fazladan reklam bile olsa, şu anda bile aktif 25 reklam var bende ...  günde 50 reklam tıklamamak imkansız gibi birşey bence sitede.

regortaz

Ben ilk üye olduğum zamanlar uzunca bir süre günde 80+ reklam tıkladım (geçen sene ağustosta üye olmuştum). AdPrize'lar eskiden olan özel günlerde 1 reklam 2 NP gibi promolar vs. derken bugün itibariyle "23,961" NP birikmiş. Hiç NP harcamadım şimdiye kadar. Günlük ortalama 50 reklam tıkı oluyor sanırım bu (hesaplayamayacak kadar kafam dağınık bir ara editler tam oranı yazarım) :) Sıkılmadan tıklayabilen varsa tabii ki güzel bir imkan ama o golden'ı aldıktan sonra 1 sene daha non-stop tıklamak gerekiyor ki bir işe yarasın. Sıkıntıdan bazı günler AdPrize atlamaya başladım son 1 haftadır, günlük 25-30 tık yapıyorumdur maksimum.

Edit: 1600 NP sırf AdPrize'lardan gelmiş.