Stellarkazan.com ( SCAM )

Başlatan Kamrey, 15 Temmuz 2019, 10:24:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

Ben sms onaysizim.   baktim telefonda istemiyor. Demekki o yazi bos. devam ozaman :y

Kamrey

Alıntı yapılan: rota26 - 15 Temmuz 2019, 16:35:25
Ben sms onaysizim.   baktim telefonda istemiyor. Demekki o yazi bos. devam ozaman :y

@rota26  evet kardeşim doğrudur. şimdi farklı telden kayıt yaptım. ona da sms onaylı dedi.

stellarkazan

Merhaba, mobil onay zorunluluğu ilk zamanlar Türkiye lokasyon için zorunluydu. Şu anda global hizmet vermekteyiz.
Mobil Onay sistemi devre dışıdır.
Her hangi bir sorunuz olursa sitemiz üzerindeki Canlı Destek üzerinden iletişime geçebilir, eğer aktif değil isek eposta gönderebilirsiniz.
Gelir Kapısı üyelerine özel 50 Kişilik promosyon kodunu aşağıya bırakıyorum, bol kazançlar dilerim.

PROMOSYON: 5D2C-9041-C5A3

Kamrey

Alıntı yapılan: stellarkazan - 15 Temmuz 2019, 17:40:29
Merhaba, mobil onay zorunluluğu ilk zamanlar Türkiye lokasyon için zorunluydu. Şu anda global hizmet vermekteyiz.
Mobil Onay sistemi devre dışıdır.
Her hangi bir sorunuz olursa sitemiz üzerindeki Canlı Destek üzerinden iletişime geçebilir, eğer aktif değil isek eposta gönderebilirsiniz.
Gelir Kapısı üyelerine özel 50 Kişilik promosyon kodunu aşağıya bırakıyorum, bol kazançlar dilerim.

PROMOSYON: 5D2C-9041-C5A3

teşekkürler süperman @stellarkazan

nihonto

+1

Kamu spotu: Stellar sağlığınıza zararlıdır (kk)

Kamrey

Kamrey

Site faiz getirilerinde değişikliğe gitmiştir. konu güncellenmiştir. yeni Faiz oranları aşağıdaki gibi olmuştur ;

Mevcut bakiyeniz;
10 - 50 XLM arasında ise günlük %0.5 faiz
50 - 300 XLM arası %0.4 günlük faiz ayrıca + 0.1 XLM (Oyunlarda ve Piyangoda geçerli)
300 - 1000 XLM arası %0.35 günlük faiz ayrıca + 0.2 XLM (Oyunlarda ve Piyangoda geçerli)
1000+ XLM üzeri %0.25 günlük faiz ayrıca + 0.3 XLM (Oyunlarda ve Piyangoda geçerli) kazanırsınız.

maximilyanus

yerceylan

5D34-97DF-0F30

0.22 XLM promosyon kodu

Kamrey