Cryptoidleminer - Hora Token(uygulama- oyun)

Başlatan rota26, 15 Temmuz 2019, 18:00:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

Alıntı yapılan: irfanc1 - 06 Ağustos 2019, 22:20:36
arkadaşlar siteyi resimli anlatırmısınız.
binalar nedir hayvanlar çiçekler ne işe yarıyor.
ayrıntılı olarak anlatırmısınız.

Onlari ringlere ekleyince kazim gucu belirli sure artiyor. Ayrica epic. Super diye isciler geliyor. Onlarda kazim gucunu hizlandiriyor.  Mevcut iscilerle yer degistiriyorsun.

atsilak

Alıntı yapılan: rota26 - 06 Ağustos 2019, 23:01:22
Onlari ringlere ekleyince kazim gucu belirli sure artiyor. Ayrica epic. Super diye isciler geliyor. Onlarda kazim gucunu hizlandiriyor.  Mevcut iscilerle yer degistiriyorsun.

işte o hayvanları ringlere nasıl ekliyoruz
yani sadece hayvanın üzerine tıklamamız yetiyor mu
ayrıca süper işçileri kullanıyorum ama ring üzerindeki kazım gücünü hiç arttırmıyor
gerçekten tane tane (bilale anlatır gibi  :D ) anlatırsanız herkes aydınlanır
elimde bir sürü süper manager ve hayvan var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum

Kamrey

Alıntı yapılan: atsilak - 07 Ağustos 2019, 15:49:30
işte o hayvanları ringlere nasıl ekliyoruz
yani sadece hayvanın üzerine tıklamamız yetiyor mu
ayrıca süper işçileri kullanıyorum ama ring üzerindeki kazım gücünü hiç arttırmıyor
gerçekten tane tane (bilale anlatır gibi  :D ) anlatırsanız herkes aydınlanır
elimde bir sürü süper manager ve hayvan var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum

@atsilak  hayvanı tıkladıktan sonra dıkdortgen seklınde sarı cızgıler cıkıyor hangı menajerın yanına eklıceksen onu tıklıyorsun sadece.

süper menagerları da menagerların ustune tıklayarak değiştiriyorsun

Kamrey

@atsilak  becerebildim mi bilmiyorum ama resim anca böyle oluyor.

rota26

Kamrey resim eklemis saolsun. Oyun kolay fakat teferruatli. Bunuda boyle soru cevapla gidilur anca. Birazda oyuncu deneme yapip ogranmesi lazim.

Kamrey

Alıntı yapılan: rota26 - 07 Ağustos 2019, 16:26:00
Kamrey resim eklemis saolsun. Oyun kolay fakat teferruatli. Bunuda boyle soru cevapla gidilur anca. Birazda oyuncu deneme yapip ogranmesi lazim.

@rota26 aynen bende kurcalayarak buldum anca. baya teferruatlı oyun. ama şimdiden en az 2000 hora aldım. yarısmada da suan 1.yım level atlarsam bu sekılde 479 hora alıyorum.

atsilak

hayvanları kullanmayı başardım arkadaşlar teşekkürler

Kamrey

Sormak istediklerinizi etiketleme yaparak sorarsanız yardımcı olurum arkadaşlar. Fotoğrafları becerebildiğim kadar gönderirim.

Bcdg81

xp bir önceki prestij yaptıgımız seviyei gectikten sonra işlemeye başlıyor. o zaman elimizdeki bütütn süpervisor ve boostları aktif ederseni,z xp daha hızlı alırsınız. diamond league division 3 teyim. level 11 deyim.