Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

ElisaMcCline

Ödemen hayırlı olsun bekeli ($)

Alıntı yapılan: bekeli - 21 Mart 2013, 10:42:17
Teşekkürler Tolga ;) Maşallah demişsin de öyle bir durum yok pro'da. Ben beceremiyorum pro'da para kazanmayı. Bi önceki ödeme ile bunun arasında 17 gün olmuş. Kar olarak çıkan para bu. Gerisi refleri beslemeye gidiyor. The-Bux, Euro-pinata, ClickFair gibi sitelerde daha fazla kazandığımı farkettim artık.
Alıntı yapılan: bekeli - 21 Mart 2013, 10:42:17
Teşekkürler Tolga ;) Maşallah demişsin de öyle bir durum yok pro'da. Ben beceremiyorum pro'da para kazanmayı. Bi önceki ödeme ile bunun arasında 17 gün olmuş. Kar olarak çıkan para bu. Gerisi refleri beslemeye gidiyor. The-Bux, Euro-pinata, ClickFair gibi sitelerde daha fazla kazandığımı farkettim artık.

Herkeste az çok durum aynı aslında... AVG lerle çok oynuyor admin. Parasal sorunları var anlaşılan.
Geçen cashoutumda 5$ paypal atmam gerekti hesap hatası yapmamdan dolayı siteye.
Gördüm ki Paypal hesabı eski hesap değil. Brezilya (com.br) diye geliyor zaten kafadan Paypal.
Reklamlarda da ciddi bir düşüş olduğu aşikar. Reklam geliri oldukça azalmış gibi görünüyor.

tolgacan86

Reklam düşüş sebebi fiyarları arttırmasından hocam, eskiden günlük reklam $25 idi şimdi $40'a veriliyor.. Eskiden rahat rahat veriyordum ama artık iki kere düşünüyorum verirken acaba değer mi diye..

hakanatik01

Hayırlı olsun ödemeler;

neyseki zararları çıkartmıştınız değil mi? kötü avg olsada ..
tam ref alma zamanı admin inadına yapar belki birşeyler :P ender hoca probox forumundaki aşiretine yazmış ya reklam fiyatları artmış ondan azalmıştır sanırsam :) hiçbiri değilde görevler çok kötü oldu :P :)

tolgacan86

Ben halen eksideyim, bkz: istatistik sayfası 2. mesaj :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 21 Mart 2013, 13:44:42
Reklam düşüş sebebi fiyarları arttırmasından hocam, eskiden günlük reklam $25 idi şimdi $40'a veriliyor.. Eskiden rahat rahat veriyordum ama artık iki kere düşünüyorum verirken acaba değer mi diye..

Biliyorum sebebini.
Sonuç olarak reklam geliri düşmüş durumda.  Az para ya da çok para; reklam veren azalınca, reklam geliri de düştü sonuçta :)

0,01 lik reklam karşılığını düşürebilir gibi geliyor bana... Ancak o zaman reklam ücretlerini belki aşağıya çekebilir ve tekrar daha çok reklam geliri elde edebilir.
1 günde tıklayan sayısı çoğalınca 25$ kurtarmıyor hale gelmiştir, doğrudur. Belki normal şartlar altında yerinde bir karar da olabilirdi.
Ama 0,01 lik fixed reklamları var. Asıl sorun onların karşılanması aslında bence.

abcb

Ödemen hayırlı olsun Bekeli  :)

bekeli

Ben de güya reklam verecektim bugün günlük. 40 dolar olmuş :S
Artık zor veririm. 40 dolar çok. Ama admin de haklı aslında. 30000 hit alıyor bir günlük reklam. 30 dolar ediyor o da. Yani 25 dolar alıp 30 dolar dağıtıyordu günlük reklamlarda. Normal bu hale getirmesi. Normal olmasına normal de eskisi gibi reklam veremeyeceğiz orası kötü işte..

Bu arada herkese teşekkürler..

ikose

Ödemen Hayırlı  Bekeli  :) ($)

batucan011

Arkaaslar simdi hesabmda 5.17  var payzaya aktarsam ne kadar kesinti olur  ?????