ClixSense Takımı - Herkes bi baksın bence...

Başlatan Mesen, 08 Temmuz 2011, 20:46:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekocu

clixsense takımına dahil olmak isterim bende şpu an düzenli olarak takip ediyorum. Ama takıma girmek için ne yapmam lazım

Mesen

Arkadaşlar takıma katılmak isteyenler pm ile bana ref linklerini ve kullanıcı adlarını göndersinler. Başka bir bilgiye ihtiyaç yoktur. Geri kalanını ben halledeceğim. Bu aralar fazla online olamıyorum fakat bir şekilde mesajlarını cevap veririm bu konuda şüpheniz olmasın.

Bu arada bu forum ile neredeyse ayrı bir takım oluşturduk şu an benim altımda 1157 kişi görünüyor ve toplamda 114 premium üye bulunuyor. Takıma ilk girenler evet şanslıydı fakat yeni gelenleri de elimden geldiğince telafi etmeye çalışıyorum. Sadece bekocu ve smldgr ile iletişime geçemedim eğer istiyorsanız dediğim gibi bilgilerinizi gönderdin.

Ayrıca önemle belirtmek istiyorum premium olmayan üyelere ref veremiyoruz. Daha önceden premium almanız önemli değil yeter ki premium olsun. Öncesi sonrası fark etmiyor. Kafanıza takılan her türlü soruyu sorabilirsiniz.

bilge8408

Ben de acele etmenizi tavsiye ederim. Takıma ilk girenlerden olmasam da, erken davrandığım için 1000 e yakın ref  ve101 premium uyeyle 2-3 gunde 1, bazen de her gün 1 dolar komisyonlar akıyor....

Mesen

Merhaba arkadaşlar. Önemli bir duyuru yapacağım. Adminle uzun süredir iletişime geçemiyorum muhtemelen takım işini salladı. Onun için ipleri kendi elime almayı düşünüyorum. İşi neden salladıklarını ise bilmiyorum belki kurdukları takım onlara yeterli gelmiştir. Kendi aralarında yaşadıkları bir sorun vardı daha fazla level1 refi falan istemişlerdi. Sorunlar çıktı işleri ters gitti.

Benim yapmayı düşündüğüm şey kendi takımımızı kurmak. Fakat bunun için önce size danışayım dedim. İleride doğabilecek sorunlara karşı. Önce takım sayfası oluşturup sonra reklamını vermeyi düşünüyorum. İşi sallama gibi bir olay da asla olmayacak. Herkese 2 premium üye sistemi ile takımı kuracağız. Tier 10-11'e kadar gitse bile işi bırakma kesinlikle olmayacak. Bunun için size danışıyorum birbirimizi gerektiği kadar tanıyoruz.

Sizlerle beraber bu işe girmek isterim. Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız daha iyi bir iş ortaya çıkabilir. Yeni gelen arkadaşları da mahçup etmek istemiyorum. İsterim ki herkes bolca kazansın.

Bir de ingilizcesi çok iyi olan birinden bir yardım isteyeceğim. Takım sayfasını önce türkçe hazırlayıp türkçe forumlarda sitelerde reklamını verip Türk üyeleri öncelikle aramıza alıp daha sonra sayfayı ingilizceye çevirip yabancı sitelerde yine mevcut takımın yaptığı gibi clixgridde falan reklamını vermeyi düşünüyorum. Türk üyeler üstte yabancı üyeler altta olsun hesabı :D İngilizcesi iyi olan biri varsa ve yardımcı olabilecekse çok iyi olur. Zaten öyle acele bir iş olmayacak isterse 1 haftada isterse 1 saatte hazırlasın süre aşırıya kaçmadığı sürece sorun değil.

Bayrama kadar nette olamayabilirim. Onun için dediklerimi gerçekleştirmeye 2-3 hafta falan sonra başlayacağım. Bana acil ulaşmak isteyenler pm atsın.

Yorumlarınızı bekliyorum...

thewalkingdead

18 inde gruba katılıp premium üyeliği aldık ama gel gelelim ki benimle birlikte grup tıkandı galiba :( saglık olsun mesen yapacak bir şey yok altımıza bir şekilde 3 üye gelir de upgrade yaparsa içerieki parayla birlikte bari yatırımı çıkarmış oluruz :)

awaris38

mesen gelsin şu işe başalsın bende premium alacam. adamı yakalayamıyoruzki :)

Mesen

Arkadaşlar kusura bakmayın bu aralar nete giremiyorum pek. Elimde 2G bağlantı var dağ başındayım sadece günlük reklamlara tıklayabiliyorum. En geç bir hafta sonra normal koşullara geri döneceğim. Sonrasında yapacağım ilk iş şu takım işini halletmek. Sizden azıcık bir süre istiyorum :) Hayırlı kazançlar.

awaris38

clixgrid de 10cent kazandım :D ikramiyeden gelen parayı naapsam acaba  ::)

naber2

mesen, takım işi nasıl gidiyor? bilgi verebilir misin?