Offerwalls teklifi

Başlatan Proof, 15 Aralık 2019, 18:38:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Proof

Alıntı yapılan: rota26 - 08 Ocak 2020, 12:04:57
nerde buluyonuz görevi  :D
Alıntı yapılan: Kamrey - 08 Ocak 2020, 12:06:33

@rota26  :) bazarda dağıtıyorlar yahu . :) şaka bir yana @Proof  sana görevin yerini söyleyecek yapacaksın .

:) :) Şimdi böyle deyince yanlış anlaşılır @Kamrey , Ulan bize söylemiyor bu tarzı :)

@rota26 haklı artık ulaşmak çok zorlaştı... Birçok site de yeni üyeye ödeme yapmıyor artık bu teklifte... Mümkün olduğunca eskiden üyelik bulunan site var ise oralarda yapmalarını söylüyorum ben. Bunlardan da en temizi cointiply sitesi şuan... Eğer eski üyeyseniz ödeme alırsınız. Yeni üyeyseniz bulaşmayın para çek dediğiniz anda ''Held''i yersiniz :)

rota26

Alıntı yapılan: Proof - 08 Ocak 2020, 12:14:37
:) :) Şimdi böyle deyince yanlış anlaşılır @Kamrey , Ulan bize söylemiyor bu tarzı :)

@rota26 haklı artık ulaşmak çok zorlaştı... Birçok site de yeni üyeye ödeme yapmıyor artık bu teklifte... Mümkün olduğunda eskiden üyelik bulunan site var ise oralarda yapmalarını söylüyorum ben. Bunlardan da en temizi cointiply sitesi şuan... Eğer eski üyeyseniz ödeme alırsınız. Yeni üyeyseniz bulaşmayın para çek dediğiniz anda ''Held''i yersiniz :)

şifresini hatırlarsam dalayım.  :y

rota26

@Proof

aynı cihazı kabul ediyor muydu?

Proof

Alıntı yapılan: rota26 - 08 Ocak 2020, 12:27:25
@Proof

aynı cihazı kabul ediyor muydu?

Daha önce cointiply'de aynı cihazda,aynı üyelikle tamamladıysanız zaten teklif çıkmaz. Ancak Daha önce ADGateMedia'dan tamamladıysanız şimdi aynı cihazda Offertorodan tamamlanabilir, yada tam tersi şekilde.

Kamrey

Alıntı yapılan: Proof - 08 Ocak 2020, 12:14:37

@rota26 haklı artık ulaşmak çok zorlaştı... Birçok site de yeni üyeye ödeme yapmıyor artık bu teklifte... Mümkün olduğunca eskiden üyelik bulunan site var ise oralarda yapmalarını söylüyorum ben. Bunlardan da en temizi cointiply sitesi şuan... Eğer eski üyeyseniz ödeme alırsınız. Yeni üyeyseniz bulaşmayın para çek dediğiniz anda ''Held''i yersiniz :)

eski üye olmama rağmen bende held yedim :(

[spoiler]https://hizliresim.com/GZ8pLr[/spoiler]

Proof

Alıntı yapılan: Kamrey - 08 Ocak 2020, 12:44:35

eski üye olmama rağmen bende held yedim :(

[spoiler]https://hizliresim.com/GZ8pLr[/spoiler]

Teklifin ömrü doluyor heralde  :DD :DD

Kendimi avutayım hemen;
[spoiler]Az zamanda çok teklif tamamladık. Herşeye rağmen forum adına verimli geçtiğini düşünüyorum :D[/spoiler]

rota26

held nedir bilmiyorum fakat siteye erişimi kapatyor bana.farklı cihazla denedim.

Proof

Alıntı yapılan: rota26 - 08 Ocak 2020, 12:54:39
held nedir bilmiyorum fakat siteye erişimi kapatyor bana.farklı cihazla denedim.

Beklemeye alıyor ödemeyi 'Held' olunca...

smbllr424

hold u cointiplay da yediyseniz siteyi kullanmaya devam edin..ptc leri tıklayın fauceti kullanın yapabilirseniz quiz falan yapın..

3-4 güne kalkıyor hold siteyi kullanmazsanız kalıcı kaybediyorsunuz kazancı

Proof

Alıntı yapılan: smbllr424 - 08 Ocak 2020, 13:20:19
hold u cointiplay da yediyseniz siteyi kullanmaya devam edin..ptc leri tıklayın fauceti kullanın yapabilirseniz quiz falan yapın..

3-4 güne kalkıyor hold siteyi kullanmazsanız kalıcı kaybediyorsunuz kazancı

+1

İlgililere duyurulur  :g