Ysense güncel Offers

Başlatan cocoextra, 21 Ocak 2020, 13:52:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

Alıntı yapılan: BySuat - 03 Mart 2022, 16:50:33
Hocam bende Android için olduğu gözüküyor ve 7 günde 45 level istiyor. Android sahibi olduğum için iyi oldu benim için. Çok faydalı bir konu takip edicem bundan sonra.

İos' da aynı şekilde level 45 istiyor ama level 35 olduğu anda ana ekranda pendinge düşüyor.

Androidden ödeme alanlarda level 35 te aldılar sorun yok yani  :y

cocoextra

Ysenseoffers / Solitaire Cruise / Android

Ödül : 4.00$

Ödeme : 7 gün

Görev : Telefona indirmek ve Atlantic City kısmını tamamlamak. (Level 10)

Öncelikle belirteyim aşırı reklam var sıkabiliyor , chip toplamak işkence olabiliyor.

Onun dışında oyun bildiğimiz solitaire , her bölümde biraz ilaveler eklenmiş aslında zevkli ilerliyor.

Telefon ekranının sol bölümündeki etkinliklere katılın , zaman sayaçlı etkinlikler sürekli değişiyor.

Günlük giriş ödülü , reklam izle chip  kazan özelikkleri var , nadirende olsa reklamlar bitebiliyor.

Oyunu bitirmem 6 gün sürdü , Atlantic city kısmını bitirdiğimizde ödeme beklemeye düşüyor , 1 hafta sonrada hesaba geçiyor.

cocoextra

Alıntı yapılan: cocoextra - 01 Mart 2022, 12:47:25

Ysenseoffers / Mafia City / Android

Ödül : 30.00$

Görev : Telefona indirmek ve villayı 20 level yapmak

Oyunu telefona indirdikten sonra ilk iş yüksek puanlı bir klana katılmak.

Günlük görevler / Ana görevler / Klan görevleri kısmını eksiksiz yapmaya çalışın.

Operasyon takımını , soyguna yollayın , levelinize göre düşmanlara saldırın , polisleri , canavarları öldürün.

Düşman birliklere sürekli gözcü yollayın savaşın.

Level ilerledikçe operasyon takımını çoğaltmaya bakın , bende 4 takım vardı yeterli geldi.

İnşaat kısmını boş bırakmayın , hedef villayı 20 level yapmak ona göre planınızı yapın.

Eşya / karaborsa / fidanlık mağazalarını ziyaret edin envanterleri oradan almaya bakın.

Birlik üyeleriyle sürekli yardımlaşın , bağış yapın.

Oyun içinde yaptığınız her aktivitenin ödülü oluyor o yüzden değerlendirin.

Oyunu bitirme süresi ortalama 20-30 gün.

İlk başladığınızda oyun sizi zaten aktivitelere yönlendiriyor , benim yazdıklarımda eksikler olabilir. Hızlı bir şekilde bitirmek için 3-5 gün oyuna odaklanın hızlı bir şekilde bitecektir.

Çok sıkışırsanız parayla paketler alabilirsiniz , ben bir kaç paket aldım ama acemiliğime denk geldi. Paket almadanda oyunu rahat bitirebilirsiniz.

Oyunu bitirdiğinizde ilk başta ana ekranda pendinge geçiyor 1 hafta sonra hesaba geçiyor. Hesaba geçtiği gün ufak bir görev yaptığınızda 5$'da checklist veriyor , yani totalde ödül 35$ gibi bir rakam oluyor

Oyunu oynayan var ise yada oynayacaksa , sorularını veya önerilerini konu altına yazsın birbirimize yardımcı olalım  (eht)

Ödül bugün hesaba yansıdı , küçük bir görev daha yapıp checklist tamamladım (4.20$) :y

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

cocoextra

Ysenseoffers / Dice Dreams / Android

Ödül : 4.00$

Görev : Telefona indirmek ve 15 Level tamamlamak.

Zevkli bir oyun , zarları atıyoruz ve ilerliyoruz , ben genelde 3x kullandım.

Oyunu bitirmem 14 gün sürdü fakat sürekli ilgilenemedim.

Saatlik , günlük ve reklam izle roll kazan özellikleri var. 

15. level tamamlandığında ödül pendinge düşer daha sonra hesaba geçer

cocoextra

Offertoro görevleri bugün 2x veriyor bilginize ..

cocoextra

Ysenseoffers / Bermuda Adventures / Android

Ödül : 15.00$

Görev : Telefona indirmek ve 19Level tamamlamak.

Çokta taktiklik bir durum yok , ekranın solunda verilen görevleri yerine getiriyoruz.

Enerji kazanmak için sürekli bişiler pişirmek daha hızlı ilerlemenizi sağlar.

1 hafta gibi bir sürede tamamladım çok uğraştırmadı.

19 level bittiği an ödeme pendinge düşer , 7 gün sonra hesaba geçer..

cocoextra

Offertoro / State of Survival: The Zombie Apocalypse / Android

Ödül : 11.70$

Görev : Telefona indirmek ve karargahı 20 level yapmak

Oyunu telefona indirdikten sonra ilk iş yüksek puanlı bir birliğe katılmak.

Günlük görevleri ve ilave  görevleri eksiksiz yapmaya çalışın.

İnşaat kısmını boş bırakmayın , hedef karargahı 20 level yapmak ona göre planınızı yapın.

Birlik üyeleriyle sürekli yardımlaşın , bağış yapın.

Oyunu bitirme süresi ortalama 15-20 gün.

İlk başladığınızda oyun sizi zaten aktivitelere yönlendiriyor , benim yazdıklarımda eksikler olabilir. Hızlı bir şekilde bitirmek için 3-5 gün oyuna odaklanın hızlı bir şekilde bitecektir.

Oyunu bitirdiğinizde ilk başta ana ekranda pendinge geçiyor 1 hafta sonra hesaba geçiyor.

Tamamen R.O.K ve mafia city mantığında oyun , oynayanlar bunuda çok rahat geçecektir.

cocoextra

Daily Checklist Bonus  :-[  ($)

cocoextra

AyeT Studios  ödüller şuan 2x  6 saat daha süre var , şimdi alırsanız ödül fiyatı daha sonra düştüğünde sizi etkilemez.

Rakamlar çok iyi değerlendirin derim.

State of Survival: The Joker Collaboration : 44.01$

Mafia City : 47.03$

Rise of Kingdoms: Lost Crusade : 23.99$

daha bir çok uygulama var inceleyebilirsiniz ...

[spoiler][/spoiler]