Gelirkapısı olarak ELAZIĞ' ın yanındayız

Başlatan ElisaMcCline, 26 Ocak 2020, 07:06:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Güncel haberleri takip eden çoğunuzun bildiği üzere 24 Ocak 2020 saat 20:55 saatlerinde Elazığ-Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Bu deprem sonrasında hâlâ yaralar sarılmaya devam ediyor. Pek çok vatandaşımızı kaybettik ve çok daha fazla da yaralımız var. Ve henüz bulunamayan göçük altında kalanlar.

Lütfen Elazığ'a desteklerimizi esirgemeyelim.

Yardımcı olabilmek için pek çok yol var. Aşağıda bilgileri vermeye çalışacağım.
Bireysel yardım için ayırabileceği miktarı düşük görenler için de kendi aramızda bir ortak bağış yapabiliriz.

1 - AFAD üzerinden Banka Havale/EFT veya Tüm GSM operatörleri üzerinden SMS ile yardımda bulunabilirsiniz.
[spoiler]https://www.afad.gov.tr/nakdi-yardimda-bulunmak-isteyen-vatandaslarimiz-icin-gerekli-sms-ve-hesap-numaralari

Tüm GSM operatörleri üzerinden 1866'ya "DEPREM" yazıp mesaj (SMS) yollayarak da 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.

[/spoiler]


2 - TÜRK KIZILAY üzerinden KREDİ KARTI/BKM EXPESS veya Tüm GSM operatörleri üzerinden SMS ile yardımda bulunabilirsiniz.
[spoiler]https://www.kizilay.org.tr/Bagis/BagisYap/172/elazig-depremi-insani-yardim

Tüm GSM operatörleri üzerinden 2868'e "DEPREM" yazıp mesaj (SMS) yollayarak da 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.[/spoiler]


3 - TÜRK KIZILAY Kan ihtiyacı olmadığı yönünde bir açıklama yaptı ancak her daim ihtiyaç sözkonusu. Bulunduğunuz şehide kan vereceğiniz yerleri harita üzerinden bulabilirsiniz.
Kendi adıma düzenli olarak kan bağışı yapıyorum. Verdiği mutluluğu anlatamam. Henüz 1 ay civarı olması dolayısıyla şu anda veremiyorum. Keşke verebiliyor olsaydım.
[spoiler]Çağrı Merkezi: 168 (Ücretsiz) , bölgenizde Gezici Ekip var mı öğrenebilirsiniz.
Veya aşağıdaki bu linkteki harita üzerinden size en yakın Kan Bağışı Noktalarını bulabilirsiniz.
https://www.kanver.org/KanHizmetleri/KanBagisiNoktalari/[/spoiler]


4 - AKUT, devlet desteği olmaksızın sadece yardım ve gönüllülerle yürüyor. Akut üzerinden de KREDİ KARTI-HAVALE/EFT ve SMS ile ELAZIĞ'a yardımcı olabilirsiniz.
Forum arkadaşlarımızdan biri şu anda orada. Sel,deprem gibi tüm doğal afetlerde bölgede oluyorlar, kendisiyle sürekli iletişimimiz olduğu için çok iyi biliyorum.
[spoiler]https://www.akut.org.tr/bagis-yap

Faturalı TURKCELL , VODAFONE veya TÜRK TELEKOM hatlarından, AKUT yazarar 2930'a göndereceğiniz bir SMS mesajı ile AKUT'a 10 TL bağışta bulunabilir.
[/spoiler]


5 - Daha küçük miktarlar ayırabilirim diyenler ya da tek başımıza yardım yerine toplu hareket edelim diyenler için, forum olarak ortak bir yardımda bulunabiliriz.
[spoiler]
Arkadaşlar en sık kulklandığım payeer ve coinbase ve PerfectMoney var onların bilgilerini veriyorum.
Farklı yollarla gönderi yapmak isteyenler de bana bu konu üzerinden yazar ya da PM le iletişime geçerse (Diğer Crypto paralar, Papara, Banka Havale/EFT vs gibi.)
Onlar için de ortak bir hesap ayarlamaya çalışırım.

Yardım gönderen arkadaşlar lütfen konuya da bilgi yazsınlar, herşeyi şeffaf olarak yapalım. Ben de en son gönderi bilgisini paylaşarak aynı şeffaflıkla konuyu tamamlayalım.

Forumdan katılım olsun olmasın, En geç 27 Ocak Pazartesi akşamı Forum adına yardım yapılacaktır. Sadece katılmak isteyen olursa diye 2 gün bekletiyorum.

Payeer: Ortak yardım tamamlandığı için, bilgi kaldırılmıştır
Coinbase: Ortak yardım tamamlandığı için, bilgi kaldırılmıştır
PerfectMoney: Ortak yardım tamamlandığı için, bilgi kaldırılmıştır
[/spoiler]



Kayıplarımız için Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, kayıpları olanlara ve bir şekilde bu afetten etkilenen herkese sabırlar diliyoruz.

Gelirkapısı Yönetimi








(str)Forum Ortak Yardımı Mahiyetinde Gelen Destekler

[spoiler] (ok) 180TL @ElisaMcCline
(ok) 4$ - Forum dışından 4 kişiden 1'er $ olarak
(ok) 12$ @Proof
(ok) 5$ @cocoextra
(ok) 20$ @cimbomlu88
(ok) 1.5$ @rota26
(ok) 5$ @strenergy
(ok) 0,43$ Noname
(ok) 3$ @HeadSh0t
(ok) 2$ @Futurenet
(ok) 4,95 @Balansci
(ok) 2.66$ @kazims
(ok) 5$ @haluk
(ok) 30 TL @utkuberk

----------------------------------------------
Toplam biriken: 65,54$ + 210TL = 600TL ($ kuru 5.95TL)[/spoiler]









600 TL Toplam yardım birikimimiz.

(KIZILAY, AFAD ve AKUT) eşit olarak 200TL+200TL+200TL olarak yardımlarımız ulaştırılmıştır :y



Aşağıda, yapılan gönderilere ait ekran görüntilerini paylaşıyorum:

Toplu olarak Akbank Direct ten alınan 3 işleme ait bilgi: [spoiler][/spoiler]

KIZILAY sitesinden bağış sonrası görüntü: [spoiler][/spoiler]

AFAD sitede ödeme alanı yoktu, EFT dekontu: [spoiler][/spoiler]

AKUT  sitesinden bağış sonrası görüntü: [spoiler][/spoiler]


Gelirkapısı olarak ELAZIĞ' ın yanındayız :y



cocoextra

Hepmizin başı saolsun , yaralılarada acil şifalar diliyorum.

Allah Devletimize zeval vermesin , bütün imkanlarıyla oradalar ama bizde elimizden geldiğince destek olalım  +1

strenergy

Kayıplarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.  :(

Elimizden gelen desteği vermeye gayret gösterelim.
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

Proof

Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin.
Yaralı olanlara acil şifalar.

Ne yazık ki ülkemizin büyük gerçeklerinden biri, deprem.
Forum yönetimine anlamlı davranışından dolayı teşekkür ediyorum. +1

ElisaMcCline

İlk mesaja,
forumdan bir AKUT gönüllüsü arkadaşımızın (Şu anda ARAMA KURTARMA için aktif olarak ELAZIĞ da) hatırlatması üzerine AKUT ile yardım seçeneği de eklenmiştir.

4 - AKUT, devlet desteği olmaksızın sadece yardım ve gönüllülerle yürüyor. Akut üzerinden de KREDİ KARTI-HAVALE/EFT ve SMS ile ELAZIĞ'a yardımcı olabilirsiniz.
Forum arkadaşlarımızdan biri şu anda orada. Sel,deprem gibi tüm doğal afetlerde bölgede oluyorlar, kendisiyle sürekli iletişimimiz olduğu için çok iyi biliyorum.
[spoiler]https://www.akut.org.tr/bagis-yap

Faturalı TURKCELL , VODAFONE veya TÜRK TELEKOM hatlarından, AKUT yazarar 2930'a göndereceğiniz bir SMS mesajı ile AKUT'a 10 TL bağışta bulunabilir.
[/spoiler]

ElisaMcCline

#5
Forum ortak yardımı için ilk destek forum dışından geldi. Bu biraz ilginç oldu.

Bir görev konusunda yardımcı olduğum 4 kişi, kazançlarından 1'er $ ayırarak toplam 4$ destekte bulundular.
Kendilerine teşekkür ediyoruz.

İlk mesaja işliyorum.

Futurenet

#6
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Ocak 2020, 14:42:06
Forum ortak yardımı için ilk destek forum dışından geldi. Bu biraz ilginç oldu.

Bir görev konusunda yardımcı olduğum 4 kişi, kazançlarından 1'er $ ayırarak toplam 4$ destekte bulundular.
Kendilerine teşekkür ediyoruz.

İlk mesaja işliyorum.
ben de göndermek istiyorum hocam payerde var. Van depremini yaşamış bir insan olarak onları anlıyorum ve elimden geldiğince küçük bir şey yapmak istiyorum 🙏

cimbomlu88

Kayıplarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Forum yönetimine de anlamlı davranışından dolayı teşekkür ederim.

+1

sadolee

başımız sağolsun yaralı olanlarada acil şifalar diliyorum Allah Türkü korusun

silver

Böyle duyarlı bir davranış için öncelikle teşekkür ediyorum.

Vefat eden kardeşlerimize Allah rahmet eylesin diyorum.
Yaralı olan kardeşlerimiz de inşallah hem bedenen hem de ruhen sağlıklı bir duruma tez zamanda kavuşurlar.

Umarım bu gibi afetleri ülkemiz tekrar yaşamaz.