YourNewEarnings Ödemeleri (SCAM)

Başlatan bilge8408, 01 Aralık 2012, 01:31:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Sağolun arkadaşlar.

Restarttan sonra bekleriz :)

lovablegs

hakanatik01

hiç bakmıyordum buraya 2 gün önce gelmiş ödeme :) ne zaman istediğimide bilmiyorum o yüzden şu kadar sürede gelen ibarem yok  :g biraz meşguliyetim gitsin sitenin üstüne düşerim  O:-)

yalnız tüm poziyonlarım matrixe dönüşmüş bu durumda ne yapmak lazım:) günlük kazanç alamıyorum sanırım artık :) poz alayım mı :)

ikose

Ödemen hayırlı olsun Hakan  ($)
Bol kazançlar  (a)

yingyang16

tolgacan86

hayırlı olsun ortak :) matrix olayı PC gibiyse orayı unut diyeceğimde umarım öyle değildir buradada :)

bekeli

bilge8408

Tebrikler.

Pozisyon da alabilirsiniz, ref için reklam harcaması da yapabilirsiniz. Sonuçta matrixlerin olgunlaşması tamamen reflerinize bağlı.Matrix'ten kazanmak için siteye üye kazandırmanız lazım ki site de size kazandırsın vs.

Ayrıca gene söylüyorum, bu tarz sistemlere tüm paranızı bağlamak yerine, ucuz reklamla çok daha fazlasını reflerinizden kazanmanız mümkün. Sistem yeni ama, mesela ben pozisyon almak için sadece alt üye gelirlerini kullanıyorum artık.. Ve reklamla gelen üyelere pozisyonlara harcadığımdan daha azını harcadım ^^.

Yalnız payza'nın olmayışı beni biraz soğuttu siteden. Diğer ödeme metotları konusunda hala kararsızım. Gelen kazanca ve sitenin durumuna göre bir karar veririm ilerde.

lovablegs

enderege

Hayırlı olsun hakanatik01.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.