HitsCash Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 09 Mart 2020, 21:58:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Bir süredir siteden ödeme alamıyoruz, Automatic Payment vs gibi şeyler zırvalamaya başladılar bugün ödemenin açılması lazım bakalım. Son çırpınışlar herhalde 1-2 ödeme daha alabilirsek yeter bize  :D

Drakenkarin

bugün ödeme aldınız mı otomatik ödemeler sabah yatıcaktı yatmamış benim foruma yazıcaktım forum kısmı kapanmış

Ufuko

Alıntı yapılan: Drakenkarin - 10 Mayıs 2020, 13:58:38
bugün ödeme aldınız mı otomatik ödemeler sabah yatıcaktı yatmamış benim foruma yazıcaktım forum kısmı kapanmış
O zaman nur topu gibi Scam sitemiz oldu  -:))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Ufuko - 10 Mayıs 2020, 14:41:43
O zaman nur topu gibi Scam sitemiz oldu  -:))

:)
Yatırımını çıkartamayan yoktur umarım bizim forumdan.

Kamrey

@Ufuko  ya göre geç kalınmış bir scam :) emeğine sağlık ufuk kardeşim :) uzun zaman sonunda kısa sürse de bir grup yaptık .

Kamrey

Ufuko

Belirtilen tarihte ödeme yapılmadı ve forum halen kapalı. Siteyi resmi olarak Scam ilan edebiliriz, bu sebeple kasada biriken son meblağ da paylaştırılacak grup sonlandırılacaktır.

Kasada $59 gibi bir biriken paramız var, toplamda 13 pay bulunmakta ve pay başı $4.55 gibi bir ücret dağıtılacaktır.
Bütün grup üyeleri PM veya Payeer hesaplarını bana bildirsin lütfen.

Neutron

Eline Emeğine Sağlık @Ufuko Bu zamana kadar girdiğim en başarlı grup bu oldu  (ok)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Kamrey - 11 Mayıs 2020, 10:38:52
favorilerden silelim mi şimdi @Ufuko  @ElisaMcCline  :)

Durum ortada artık sanırım :)
Ama ufak ödemeler bekleyenler belki birkaç gün daha devam edip bekleyebilirler.
Bazen ufak ödemelerle, ödüyor gibi görünmeye çalışabiliyor adminler :)

Alıntı yapılan: Ufuko - 11 Mayıs 2020, 18:47:24
Belirtilen tarihte ödeme yapılmadı ve forum halen kapalı. Siteyi resmi olarak Scam ilan edebiliriz, bu sebeple kasada biriken son meblağ da paylaştırılacak grup sonlandırılacaktır.

Kasada $59 gibi bir biriken paramız var, toplamda 13 pay bulunmakta ve pay başı $4.55 gibi bir ücret dağıtılacaktır.
Bütün grup üyeleri PM veya Payeer hesaplarını bana bildirsin lütfen.

Eline sağlık @Ufuko :) :y