Grid Reklamı İçin Site Tavsiyesi ve Tecrübeleriniz

Başlatan bekeli, 01 Aralık 2012, 17:29:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

ancak, 19000 tıkın 1 aya yayılması var veya hızlı bir şekilde tükenip o trafiğin reklaım verdiğin siteye yönelmesi var.. Ayrıca gridde hergün tıklayan birisi aynı reklama yenidnen tıklama olaslığı yüksek.. :)

dowso

şu anlık tavsiye edebileceğiniz grid en yüksek siteler hangileri  teşekkürler

hakanatik01

Alıntı yapılan: dowso - 15 Temmuz 2015, 22:15:24
şu anlık tavsiye edebileceğiniz grid en yüksek siteler hangileri  teşekkürler
Yüksek olması zor çıkacak anlamına gelecektir ufak olamsı aslında daha iyidir :) En yüksek dersen neobux :D adprizeden 50$ çıkan arkadaşlarımız var deneyebilirsin.(2-3 yıldır birşey çıkmayanda var ayda 5-10$ kazanan da şanstır grid) Diğerleri çoğunlukla en büyük ikramiyesi 5$,2$,0,1  olanlardır.

dowso

Teşekkürler .. Peki bu anket aynı zamanda grid çıkan sitelerle ilgili hangilerini önerirsiniz güvenilir

hakanatik01

Toluna ,mobrog,cint ,panel statsion global test market  v.b. ödeme kanıtları kısmına bakabilirisn bunun için ama bana sorarsan clixsenseye üye ol derim :) Oraya çok anket geliyor hemen hemen her hafta anket geliyordu değişmemiştir diye tahmin ediyorum vaktin varsa görev yaparım dersen onuda yaparsın daha çok kazanç elde edebilirsin .Clixsensede tekliflerde var forumda üye olmak istersen oradan üye olmanda fayda var %50 geri ödüyorlar diyelim 10$ anket yaptın uplinenın 5$ kazandı sana 2,5$ daha veriyor v.b. gibi.
Mobrog'un,toluna,GTM,panel station'ın andorid için uygulamasıda var ben oradan yapıyorum zaman zaman,daha kolay oluyor.

ihsanmert

Coulers79

Tıklayıp birşey kazanmaktan mı bahsediyorsun? Konu reklam verme konusu zirâ.

imhere

Clixsense de yeni bir Grid reklamı için uygun paket görmüştüm ama tamda emin değilim yani :D

strenergy

Clixsense Grid

Reklam Süresi : 1 hafta

Gelen Hit : 7746

Gelen Toplam DR : 17

;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

tiktigo

Alıntı yapılan: bekeli - 03 Aralık 2012, 15:28:58
Probux'ta ProGrid reklamı satın aldım. 1 aylık 8 dolar. Kendi blogumun reklamını verdim. Bekleyip göreceğiz. İnş. aktif refler gelir ;)
Ortalama istatistiği ve elde ettiğim verimi ilerleyen günlerde paylaşırım.

hayırlı olsun inşallah bol bol kazanç sağlarsınız