Ship-money - Sanal Oyun (SCAM)

Başlatan KriptoMustafa, 23 Mart 2020, 12:16:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

forpavore

Alıntı yapılan: cekikgozlu - 04 Nisan 2020, 15:40:00
yeni ödeme alindii

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/shipmoney-ru-odemeleri/new/#new

Selamlar hocam abone oldum ancak hiçbir şey anlamadım. Sistem nasıl işliyor bilgilendirebilir misiniz? Payeer'den başka ödeme metodu yok sanırım oradan nasıl çekim yapacağız ?

forpavore

İlk defa böyle bir siteye abone oldum bakalım anlamaya çalışacağız.

KriptoMustafa

Alıntı yapılan: forpavore - 04 Nisan 2020, 22:23:27
Selamlar hocam abone oldum ancak hiçbir şey anlamadım. Sistem nasıl işliyor bilgilendirebilir misiniz? Payeer'den başka ödeme metodu yok sanırım oradan nasıl çekim yapacağız ?

Öncelikle üye olduğunuz için teşekkür ederim. Malum rus sitesi olduğu için sayfayı Türkçeye çevirip kullanmanız gerekir.

Sol menüde
Banka kısmında doldurma "para yukleme" çekilmek "para çekme kısmıdır.

İŞ kısmında mağaza'da sizin satın aldığınız yada hediye verdiği gemiyi görürsünüz.
Kar toplama kısmında ise gemi/gemilerinizin topladığı ganimetleri gümüşe cevireceginiz kısım

Faturalarınız kısmında Çıktı için yazan yer topladığınız rubleleri gösterir. Çekim için sadece Payeer kullanılır maalesef.

Para çekmek için ayarlar kısmında 4 haneli pin kaybetmeniz lazım ve bu pini kabul etmesi için ayarlar kısmında sayfayı Rusça yapmanız şart yoksa kabul.etmez

forpavore

Alıntı yapılan: cekikgozlu - 05 Nisan 2020, 00:25:38
Öncelikle üye olduğunuz için teşekkür ederim. Malum rus sitesi olduğu için sayfayı Türkçeye çevirip kullanmanız gerekir.

Sol menüde
Banka kısmında doldurma "para yukleme" çekilmek "para çekme kısmıdır.

İŞ kısmında mağaza'da sizin satın aldığınız yada hediye verdiği gemiyi görürsünüz.
Kar toplama kısmında ise gemi/gemilerinizin topladığı ganimetleri gümüşe cevireceginiz kısım

Faturalarınız kısmında Çıktı için yazan yer topladığınız rubleleri gösterir. Çekim için sadece Payeer kullanılır maalesef.

Para çekmek için ayarlar kısmında 4 haneli pin kaybetmeniz lazım ve bu pini kabul etmesi için ayarlar kısmında sayfayı Rusça yapmanız şart yoksa kabul.etmez

hocam türkçeye çevrilmiş haliyle 500 kar koleksiyonu biriktirdim soldaki kar toplamak için butonuna bastım ancak tüm para kayboldu yeni gemi alacaktım nereye gitti bu para?

KriptoMustafa

Kar toplama kısmında "çıktıda gümüş al" butonu var yeşil renkte ona  tıkladığınızda paranız hesaba aktarılıyor

forpavore

İlk yaptığım 500 nereye gitti hocam ?

KriptoMustafa

Arkadaşlar isteye yatırım şartı gelmiştir. 100 ruble şart var.

KriptoMustafa

Site sürekli yatırım şart miktarını yükseltiyor yatırım tavsiye etmiyorum benim için  (scm) dir konu taşınabilir @kazims