İmajbux.com - (SCAM)

Başlatan strenergy, 05 Nisan 2020, 12:13:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Üstünü göremedik daha :P

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.001!!

strenergy

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 11 Nisan 2020, 19:07:57
Yatırımlar hayırlı olsun :y

Teşekkürler @HeadSh0t :)

Alıntı yapılan: ata07 - 12 Nisan 2020, 11:12:42
Üstünü göremedik daha :P

CONGRATULATIONS!

Ben de denk gelmedim daha. Bugün umutluyum. :D

Edit:

CONGRATULATIONS!

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.01!!
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

strenergy

ninja Arkadaşlar sitede Silver üyelik + RR kafa kafaya denk geliyor neredeyse. Yatırım yapacaksanız aylık üyelikleri denememenizi öneririm.

Şimdi diyeceksiniz sen neden denedin. Siteye üye olduğumda admin haricinde tek üye bendim. (bkz: Member Since: Apr 02nd, 2020) Site 4 Nisan da açıldı.

Script üzerinden hediye ettiği ilk 1000 üyeye 0.10 AB + PB için destekten yazmıştım çünkü hesabıma yansımadı. İlk üye benim ve üyelik zamanım şudur diye yazmıştım. Admin hesabıma yalnızca hediyeleri vermesini istediğim halde 250 RR ekledi bu nedenle üyelik yükseltmek durumunda kaldım.

Yüksek ihtimalle üyeliğimin kalan 28 gününde 300 RR sayısına çıkıp üyelik tarihi sonlandığında standart üyelik ve 150 RR ye düşüp site gittiği kadar devam edeceğim.

Sitenin şu anki belirsizlikleri ile tekrar upgrade düşüneceğimi sanmıyorum. Son 50 RR ekleyerek devam edeceğim.

Silver üyelikte refin getirisi 6 tık için 0.007$. Ref maliyeti ve üyelik maliyeti eklenirse şu an zarar yazıyor bilginize.

Bu arada şu an sitede yatırımınızın %15 i kadar hesabınıza points ekliyor. 200 points 1$ olacak şekilde değişim yapabiliyorsunuz. 25$ için 3.75$ cashback almış oldum diyebiliriz yani.

Türk admin diye destek olmak istedim ama aylık paketler kar getirmiyor diyebilirim şu an bilginize.  :)

ata07

Alıntı yapılan: strenergy - 12 Nisan 2020, 12:38:05
ninja Arkadaşlar sitede Silver üyelik + RR kafa kafaya denk geliyor neredeyse. Yatırım yapacaksanız aylık üyelikleri denememenizi öneririm.

Şimdi diyeceksiniz sen neden denedin. Siteye üye olduğumda admin haricinde tek üye bendim. (bkz: Member Since: Apr 02nd, 2020) Site 4 Nisan da açıldı.

Script üzerinden hediye ettiği ilk 1000 üyeye 0.10 AB + PB için destekten yazmıştım çünkü hesabıma yansımadı. İlk üye benim ve üyelik zamanım şudur diye yazmıştım. Admin hesabıma yalnızca hediyeleri vermesini istediğim halde 250 RR ekledi bu nedenle üyelik yükseltmek durumunda kaldım.

Yüksek ihtimalle üyeliğimin kalan 28 gününde 300 RR sayısına çıkıp üyelik tarihi sonlandığında standart üyelik ve 150 RR ye düşüp site gittiği kadar devam edeceğim.

Sitenin şu anki belirsizlikleri ile tekrar upgrade düşüneceğimi sanmıyorum. Son 50 RR ekleyerek devam edeceğim.

Silver üyelikte refin getirisi 6 tık için 0.007$. Ref maliyeti ve üyelik maliyeti eklenirse şu an zarar yazıyor bilginize.

Bu arada şu an sitede yatırımınızın %15 i kadar hesabınıza points ekliyor. 200 points 1$ olacak şekilde değişim yapabiliyorsunuz. 25$ için 3.75$ cashback almış oldum diyebiliriz yani.

Türk admin diye destek olmak istedim ama aylık paketler kar getirmiyor diyebilirim şu an bilginize.  :)

Bende Türk admin yeni macera diyerek girdim orda burda reklamlar verdim ve 48 DR edindim ve RR satın aldım. Upgrade yapacağım fakat admin ticket'lara dönüş sağlamıyor forumda 1-2 kişi daha support ticket'larından şikayetçi anca forma yazınca moderator cevap veriyor. Bunun aksine admin siteye giriyor ve ödemeleri çat çut direk onaylayıp gönderiyor :D Cevap verip ödeme göndermeyen admine çok şahit olmuşuzdur fakat ödeme gönderip cevap vermeyen admin ilk olabilir gördüğüm :D

Dışardan yatırım yapıp upgrade ve RR'leri cashbak ile birlikte satın almak ve minimum RR kazancı %100-%110 olan üyeliklerde bol RR ile devam etmek karlı oluyor onun dışında aylık silver paketini @strenergy modum ile hesapladık bir süre fakat ucu ucuna çıkabiliyorsunuz...

Admin Türkçe dil seçeneği ve papara entegresi için çalıştıklarını söylemişti upgrade için paparayı bekliyordum fakat cevap alamadık henüz.

strenergy

Alıntı yapılan: ata07 - 12 Nisan 2020, 13:01:02
Bende Türk admin yeni macera diyerek girdim orda burda reklamlar verdim ve 48 DR edindim ve RR satın aldım. Upgrade yapacağım fakat admin ticket'lara dönüş sağlamıyor forumda 1-2 kişi daha support ticket'larından şikayetçi anca forma yazınca moderator cevap veriyor. Bunun aksine admin siteye giriyor ve ödemeleri çat çut direk onaylayıp gönderiyor :D Cevap verip ödeme göndermeyen admine çok şahit olmuşuzdur fakat ödeme gönderip cevap vermeyen admin ilk olabilir gördüğüm :D

Dışardan yatırım yapıp upgrade ve RR'leri cashbak ile birlikte satın almak ve minimum RR kazancı %100-%110 olan üyeliklerde bol RR ile devam etmek karlı oluyor onun dışında aylık silver paketini @strenergy modum ile hesapladık bir süre fakat ucu ucuna çıkabiliyorsunuz...

Admin Türkçe dil seçeneği ve papara entegresi için çalıştıklarını söylemişti upgrade için paparayı bekliyordum fakat cevap alamadık henüz.

Bu site için benim biraz farklılığım oldu bu nedenle ben aylık paket önermiyorum. Kimsenin zarar etmesini istemem. Eğer DR ile destekleyecekseniz belki diyebilirim ama benim kafamda yer alan boşlukları adminin doldurması gerek. Örneğin;

- Upgrade tablosunun güncel hali şu an ikinci kez değişmiş hali. 8 günlük bir sürede ikinci kez düzenleme yapılması bir plansızlık mı var acaba diye düşündürmüyor değil.

- Yıllardır PTC ile uğraşmış arkadaşlar bilirler ki Golden ve Ultimate üyeliklerin tablo değerleri aşağı yukarı aynıdır. Max RR Golden için 2000 Ultimate için 8000 RR, üyelik ücretleri yine Golden için 90$-120$ Ultimate için 720$-750$ civarında olur. Şu anki hali ile upgrade tablosu tuhaf duruyor.

- Yıllardır aktif olan sitelerin fixed reklam ücretlerinin dahi 120$ olduğu bir sektörde 189$ reklam ücreti bana tuhaf ve aşırı geldi. Daha önce site üye sayısı/trafiği arttıkça reklam ücretlerini yükselten siteleri de gördük. Bu anlamda bu kısım da benim açımdan soru işareti.

- Sitenin hala "Frequently Asked Questions" kısmı boş durumda. Site açılışını yapmadan önce bakıma girdi ve geldikten sonra grid, headtail vb. oyunlar, banner kısımları düzenlendi ancak bu kısım boş bırakıldı.

Zamanla düzelebilir ancak acele edilmiş bir durum görüyorum ben ve bu acelenin nedenini anlamış değilim.

Sağlam DR toplayabilen bir üye olsaydım (ki bu uzun zaman PTC ye hakim olmayı ve sürekli aktif reklam yapmayı gerektiriyor) bu kadar düşünmezdim ancak kafamda yukarıdaki soru işaretleri var.

Bu nedenle adminin tutumunu da gösterebilmek adına hediye edilen RR miktarı dahil tüm şeffaflığı ile yazdım. Umarım zarar ettirmek yerine kar veren bir site olur diyelim. :)

Ufuko

Admin'in halen Türk olduğundan emin misiniz?  :D
TimBux'un kapanışı ve yeniden açılışında bahsedildiği üzere ortaklarla yaşanan sorun sonucu Türk olan ayrılmış olabilir. Bu site tasarımı vs zaten önceden hazırlanmış, İmaj'daki İ'nin büyük oluşundan Türk eli değdiği belliydi ama Türk admin'in halen site yönetiminde olduğundan şüpheliyim  ???

ata07

Alıntı yapılan: Ufuko - 12 Nisan 2020, 14:34:57
TimBux'un kapanışı ve yeniden açılışında bahsedildiği üzere ortaklarla yaşanan sorun sonucu Türk olan ayrılmış olabilir. Bu site tasarımı vs zaten önceden hazırlanmış, İmaj'daki İ'nin büyük oluşundan Türk eli değdiği belliydi ama Türk admin'in halen site yönetiminde olduğundan şüpheliyim  ???

Hocam en son ticket ile 6 Nisanda Türk admin Türkçe cevap vermişti içeriğindede Papara entegresi ve Türkçe dil desteği ekleneceği vardı fakat son durum nedir bilmiyoruz.

ata07

Timbux bakımda :D

Sorry, We are Currently Performing Maintenance!
Server Migration, system will be active again after 1 hour

strenergy

Alıntı yapılan: Ufuko - 12 Nisan 2020, 14:34:57

Konuştuğu Türkçe translate olamayacak kadar yanlış dolu ve noktalama işaretsiz. Türk diyebilirim ama kanıtlayamam. :D

volkanaydinli