Farmmoney.xyz Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan serdarerol, 11 Nisan 2020, 13:14:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serdarerol

[spoiler][/spoiler]

Günün ödemesi  (spk)

sheytan38

UnderWorld

Ödeme puanı nedir nerden görüp yükseltebiliriz. Ben şimdi 1000 tl lik yatırım yapacaktım. ödeme puanı olmayan siteler varmı yazın refinizden üye olurum.

serdarerol

@UnderWorld ferma.gg var oyun siteleri bölümünden bakabilirsiniz sağlam bir site gibi duruyor

UnderWorld

farmmoney de ödeme puanını nasıl göreceğim peki 1000 tl yatırdık diyelim kaçını çekebiliyoruz bu şekilde. Benim hazırda suan 250 tl yatırım var bu sitede.

serdarerol

@UnderWorld referans toplayarak ödeme puanı alıyorsunuz

UnderWorld

Arkadaşlarınızı ve tanıdıklarınızı oyuna davet edin, davet ettiğiniz kişi tarafından her bakiyenin% 30'unu dolduracaksınız. Anladıgım su 3 tane refim olsa 100 tl yatırsam bunun 90 tl sinimi çekiyorum. Eger öyleyse 10 tane ref yaptırırım sitelerden 2 katını çekerim 10x%30= %300 gibi bir şeymi illaha reflerdemi yatırım yapacak yoksa sadece üye olmaları yeterlimi

serdarerol

Alıntı yapılan: UnderWorld - 17 Eylül 2020, 20:08:01
Arkadaşlarınızı ve tanıdıklarınızı oyuna davet edin, davet ettiğiniz kişi tarafından her bakiyenin% 30'unu dolduracaksınız. Anladıgım su 3 tane refim olsa 100 tl yatırsam bunun 90 tl sinimi çekiyorum. Eger öyleyse 10 tane ref yaptırırım sitelerden 2 katını çekerim 10x%30= %300 gibi bir şeymi illaha reflerdemi yatırım yapacak yoksa sadece üye olmaları yeterlimi

yatırım yapmaları gerekiyor

UnderWorld

Site scam oldu Dahili hata - lütfen tekrar edin! diyor sürekli. Dünde aynı şeyi dedi 1 kez çekim yapabildim.

UnderWorld

Not şimdi çektim örneğin 3 ruble diyorum 2 ruble gönderiyor 1 tanesi hesapda nasıl iş anlamadım :)