Gptbanks.com - (SCAM)

Başlatan tolgacan86, 04 Aralık 2012, 13:19:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Geçmiş olsun Bekeli  ;)
Bot kullanarakda task yapan oluyormuş demekki  :P

Metilli

tolgacan86

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 05 Aralık 2012, 10:46:08
Dünkü Almanca görevden dolayı RW hesabımı kapatmış. Komedi ya..
Hesabımın kapatıldığını gördüm, ticket attım ne oluyo diye. Herhangi bir proxy kullanmadım felan yazdım.
Cevap olarak nasıl yaptın o kadar taski arka arkaya o kadar kısa zamanda anlat diye ticket attı şimdi. Gel de sinirlenme.
Ben şimdi anladım niye CF tüm sitelerde beni almadı.

Edit: Nasıl yaptığımı anlattım. Eski blogumdaki görev anlatımının linkini de gönderdim. Siz daha yokken biz bu görevleri yapıyorduk dedim :D Sonra admin geri dönmüş detaylı anlatım için teşekkürler diye :) Hesap açıldı tekrar ;)

Geçmiş olsun, neyse sorun çözülmüş en azından :D
bot olarak seni kiralayalım biz yahu :D

hakanatik01

Geçmiş olsun :) BU GPT sitelerinin genel sorunu galiba adminler oyun olsun diye kapatıyor ticket atıyon ne oluyor diye açıyorlar hemende:) benimde başıma 2 defa gelmişti:)

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 05 Aralık 2012, 13:34:47
Geçmiş olsun, neyse sorun çözülmüş en azından :D
bot olarak seni kiralayalım biz yahu :D

Fiyat konusunda anlaşırsak neden olmasın :D

Bu arada sağolun arkadaşlar. Geçti gitti önemli bir durum değildi. Admin de afalladı detaylı proof'lar(Dün clixsense, clixplanet gibi sitelerde de yaptım deyip ekran görüntüleri gönderdim) gönderince. 

yingyang16

Alıntı yapılan: bekeli - 05 Aralık 2012, 13:37:59
Geçti gitti önemli bir durum değildi. Admin de afalladı detaylı proof'lar(Dün clixsense, clixplanet gibi sitelerde de yaptım deyip ekran görüntüleri gönderdim) gönderince.
:D :D
Geçmiş olsun Admin şaşırmıştır :D

goxyy

ödeme istedim bakalım ne zaman gelecek.

fakat "All New members will be Verified once the 1st payment sent." burada ne diyor anlamadım.

tolgacan86

Tüm yeni üyeler ilk ödemede hesaplarını onaylamalılar diyor..

goxyy