Vidoix Ödemeleri

Başlatan Magneta1234, 28 Nisan 2020, 18:58:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sheytan38

andreolightn

11 gün önce ödeme talep oluştum. Bugün ödemem geldi 61.20 TL ($$)

cimbomlu33

2ci ödememi de sorunsuz aldım , talep ettikten 4-5 gün içersinde ödememi aldım
whatsapdan da bilgilendirme msj yazdılar

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Ödeme kanıtı ile bilgi paylaşın lütfen.

sheytan38

geçen ay ödemeler gecikti diye whatsapptan mesaj atmıştım, herhalde bugün akıllarına düştü, hesabınız sitemizi beğenmediğinizden engellenmiştir diye mesaj atmış, hesabımı kapatmışlar

cocoextra

Sitede sanırım seçmece  yada üye kullanımı hile vs. durumuna göre ödeme yapıyor.

@smbllr424 aktif kullanıyorsun siteyi heralde. nedir durum ?

smbllr424

Alıntı yapılan: cocoextra - 25 Şubat 2022, 13:26:48
Sitede sanırım seçmece  yada üye kullanımı hile vs. durumuna göre ödeme yapıyor.

son aldığım ödeme @cocoextra  (ok)

sheytan38

Alıntı yapılan: cocoextra - 25 Şubat 2022, 13:26:48

ödemelerde hiçbir sıkıntı yok, hile de yapmadım, sadece geçen ayki ödemem çok gecikmişti, neden gecikti yazmıştım, bu ay ödemeyi yaparken o yazışmayı görünce artık gün içinde neler yaşadıysa beni engellemek düşmüş aklına, niye engellediniz diyorum, geçen ay sitemizi beğenmediğinizi yazmışsınız o sebepten diyor, onu nerden çıkardın diyorum, 10 gün oldu neden ödeme hala yapılmadı yazmışsın ister 1 günde ister 1 ayda istersek 1 yılda yaparız diyor :D

cimbomlu33

Acaba yakınlarda ödeme alan var mı

medes

Bugün hava yağmurlu, bu sebeple banlıyorum :D Bu tür siteler hepsi birbirinden kopyalıyor ve çok azı ayakta kalıyor. Umarım benide banlamazlar :PP

Alıntı yapılan: sheytan38 - 25 Şubat 2022, 14:57:27
ödemelerde hiçbir sıkıntı yok, hile de yapmadım, sadece geçen ayki ödemem çok gecikmişti, neden gecikti yazmıştım, bu ay ödemeyi yaparken o yazışmayı görünce artık gün içinde neler yaşadıysa beni engellemek düşmüş aklına, niye engellediniz diyorum, geçen ay sitemizi beğenmediğinizi yazmışsınız o sebepten diyor, onu nerden çıkardın diyorum, 10 gün oldu neden ödeme hala yapılmadı yazmışsın ister 1 günde ister 1 ayda istersek 1 yılda yaparız diyor :D