Task: Categorize addresses as Residential (Homes) or Commercial Businesses)

Başlatan ElisaMcCline, 07 Aralık 2012, 16:15:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ptconur - 09 Mayıs 2013, 21:49:07
Konuyu anlatan herkese tsk ederim. Bugune kadar hic task yapma becerisi gosteremeyen ben bugun 85 tane yaptim.

Gençlik işte :)

Bize bin kere ve ayrıca telefonda da anlattılar,,, ama,,, tırt :D
tebrik ederek, sadece sevince ortak oluyoruz :D

ptconur

Sadece tasklardan 4 dolara yakin kazandim. Cok iyi oluyormus. :) neden bize de fazla task cikmazki. Insanin usa de yasayasi geliyor

arshi

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Mayıs 2013, 22:48:49
Gençlik işte :)

Bize bin kere ve ayrıca telefonda da anlattılar,,, ama,,, tırt :D
tebrik ederek, sadece sevince ortak oluyoruz :D

Yaaa sende var ya tırt mırt derken çaktırmadan kenardan kenardan gidiyorsun haa..
Düğünlerde "aay ben bilmem ki" diyip piste çıkınca çılgın atan coşkucanlar gibisin yeminle :))
Paylaş paylaş, istatistiklerini paylaş da görelim kim tırt kim sıtivırt :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Arshi - 10 Mayıs 2013, 01:49:07
Yaaa sende var ya tırt mırt derken çaktırmadan kenardan kenardan gidiyorsun haa..
Düğünlerde "aay ben bilmem ki" diyip piste çıkınca çılgın atan coşkucanlar gibisin yeminle :))
Paylaş paylaş, istatistiklerini paylaş da görelim kim tırt kim sıtivırt :D

:)) Koptum hee :))

Cidden yapmıyorum/yapamıyorum yahu :) Hatta task konularına ne yazmışssınız diye bakınca anlamsız boş boş bakar buluyorum kendimi, çıkıyorum hemen :)

Ama, 10c leri bulun tekrar da, biz de kenardan kenardan birşeyler yapalım tabii ki :P 8c lere de razıyım :D

hakanatik01

Yapayım dedim 1-2 siteye baktım 2 sitede de puanlar işlenmedi bıraktım ben :) sonradan işlenirmi bilmiyorum belkide sorun görevde vardır yada bende :P ;

ricci

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Haziran 2013, 03:29:21
Yapayım dedim 1-2 siteye baktım 2 sitede de puanlar işlenmedi bıraktım ben :) sonradan işlenirmi bilmiyorum belkide sorun görevde vardır yada bende :P ;

veriyor Hakan ama taksit taksit :)

hakanatik01

Cf demekki incelemeye başladı artık geç işletiyor demkki benimde neoda işlenmiş şimdi sen söyleyince baktım devam edeyim o zaman :)

ricci

Bu arada Verify and / or Find Businesses' Websites taskıda var gayet basit oda adetli yapabilir herkes :)

hakanatik01

ricci

Yalnız cfde problem var galiba sürekli hata veriyor sizdede aynımı?