Görevler Hakkında Genel Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 07 Aralık 2012, 16:33:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leprechaun

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Nisan 2014, 03:32:39
ninja gibisin yardım ederdim caydım soru sorup nasıl gittin öyle yahu :D anlatımını yazayım uğraşırım diyorsan in aşağı :D  (gyk )
Öncelikle soruyu yanlış yerde soruyorsun burası konu anlatımı gibi :)
Listen yoksa zor görevlerden bu uğraşırmısın bilemem yapman gerekenleri yazayım.Ben anlatırım diyene verirsin 1$ını yatıyorum ben :P :D;
[spoiler]1-)Linke tıkla sayfayı aç
2-)Is this a 'Local' or 'National' deal? Diğer ülkelere ürünlerini yolluyormu diyor?ona bakacaksın
Yollamıyorsa A-B-C den yolluyorsa D-E 'den hangi şıkkı seçsen kabul edecektir;
3-)Does the consumer have to leave their home and visit a specific stationary business address to redeem the deal?Ürünleri yolluyorsa napcak peki ? 
YES: There is one specific location that the consumer must visit OUTSIDE of the home to redeem the deal. Eve kadar getirmiyor gidip kendin alcaksın...
NO --> Yok diyorsan kapıya kadar getiriyor free shipping gibiyse No'lardan hangini seçsen kabul eder;

4-)Bu ürünün  Kategorosi ne?
Güzellik-tatil,çocuk-hayvanlar-kadın modası-kadın akseseuarları v.s. diye pek çok seçenek var uygun olanı seçeceksin

5-)Ben böyle yaptım 3-5 bıraktım uykum geldi mesuliyet kabul etmem oona göre :D
6-)Ziyaretçi olarak tepemizdemiydin biranda indin yahu :P  (gyk) :D yahu.
7-)Abcb moduma iş çıktı yarın bunu silmesi lazım :D
8-ZZzzzzz[/spoiler]

hocam anlıyamadım :) soru sorup kayıpmı oldum

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 02 Nisan 2014, 03:44:26
hocam anlıyamadım :) soru sorup kayıpmı oldum

Forumda 15 dk hareketsiz kaldığınızda, offline görünüyorsunuz :)

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Nisan 2014, 03:48:32
Forumda 15 dk hareketsiz kaldığınızda, offline görünüyorsunuz :)

anladım hocam tv ye dalmıştım arkadaşa ayıp oldu ama istemeden uyumaya gitmiş

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 02 Nisan 2014, 03:50:55
anladım hocam tv ye dalmıştım arkadaşa ayıp oldu ama istemeden uyumaya gitmiş

Daha burada aslında ama zaten bilgi yazmış, sen onu oku :)

hakanatik01

:D Öylemi oluyor bende sordun gittin yattın sandım seni göremedim genede birşeyler yazayım dedim :D
Görev zor ben uğraşmadım adımlar bunlardı... ki onlardada yanlışın çok çıkabilir liste şart bu tarz görevlere kaç siten varsa CF olan hepsinden kendince bir liste oluşturmayı dene misal A-A git sonra kategoriyi bilmeye çalış yanlış olsa bile en azından cevabı alırsın bence diğerlerine sallayarak git ,Neo ve clixsensede bilerek gitmeye çalış neo ve clixsenseye geçtiğinde belki o soru gene gelir ki gelceketirde... Ama hepsini doğru yapsan bile kategorilerde yanlış çok çıkacaktır...O yüzden uğraşmıyorum bende kategori görevlerinde onun olsun parası :P :D

[spoiler]Örnek listende mesela;
Bu görevi ypamk istemediğin düşük veren yerlerde ;
Deal Title: One Month of Unlimited Kickboxing and Thai Boxing Classes bu başlık
A-A-Women accesories
dedin diyelim bu yanlış bile olsa sitede sana doğru cevabı verecektir sende neoda ve diğerlerinde bu Deal Title: One Month of Unlimited Kickboxing and Thai Boxing Classes geldiğinde listenden bakarak yaparsın ;[/spoiler]

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Nisan 2014, 03:52:46
Daha burada aslında ama zaten bilgi yazmış, sen onu oku :)

hakan hocam talimatlarını bekliyorum :)

leprechaun

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Nisan 2014, 03:55:03
:D Öylemi oluyor bende sordun gittin yattın sandım seni göremedim genede birşeyler yazayım dedim :D
Görev zor ben uğraşmadım adımlar bunlardı... ki onlardada yanlışın çok çıkabilir liste şart bu tarz görevlere kaç siten varsa CF olan hepsinden kendince bir liste oluşturmayı dene misal A-A git sonra kategoriyi bilmeye çalış yanlış olsa bile en azından cevabı alırsın bence diğerlerine sallayarak git ,Neo ve clixsensede bilerek gitmeye çalış neo ve clixsenseye geçtiğinde belki o soru gene gelir ki gelceketirde... Ama hepsini doğru yapsan bile kategorilerde yanlış çok çıkacaktır...O yüzden uğraşmıyorum bende kategori görevlerinde onun olsun parası :P :D

anladım hocam daha kolay bir yolu yok galiba

hakanatik01

Talimatlık birşey yok ama işte yazdım ya :)
[spoiler]1-sorduğu ürün il/ülke dışına gönderiliyormu (ki genelde yes oluyor olmalıda yoksa neden internetten alışveriş olsun diyede düşünülebilir )

2-evetse ürünü nasıl alacaksın sorusu ,kapıya kadar getiriyor mu (no olanlar) yoksa sen mi gidip alıyorsun (YES: There is one specific location that the consumer must visit OUTSIDE of the home to redeem the deal.) Bunun içinde kargo bilgisi aramalısın free shipping v.s. yazıyorsa getiriyordur yada bilindik kargo şirlketleri işte UPS DHL Fedex gibi....

3- olarakta sana ürünün kategorisini soruyor

ve bunu 8 soruda yapıyor 0,01 bile etmiyor aslında bu 3 soru o yüzdende yapmaya değer görmedim kolay olsa yapılırdı ama :D KOlay yolu yok maalesef ya listen olmalı yada çok vaktini alır bu görev ama basit sitelerdede var görev pointsdollar,dollarsigup,gptbanks v.s. diğerlerine gir liste oluşturmayı dene genelde "National" ve "No" seçmek liste için daha kolay bir yol olabilir çünkü sitesai olan biryer çoğunlukla şehir dışı ve ülke dışına satış yapıyordur ve ürünleride kargoyla yolluyordur diye düşünürüm,kategoriyide başlığa göre uygun birşey seçmen gerekecek   "One Month of Unlimited Kickboxing and Thai Boxing Classes" burada mesela sporlu birşey varsa onu seçerdim ben direkt :) sonra neoda şansını deneyebilirsin;[/spoiler]

3-5 yaptımda bunlar hatalı çıktı mesela bende;
[spoiler]Ben hep National ve yes gittim bıraktım...
Deal Title: Winestyr - Three Piccola Red Blend Wine Totes
Home > Wine".

Deal Title: $15.99 for Sideways-Cross Gemstone Necklace ($27.49 List Price). Multiple Styles Available. Free Shipping and Returns.
Apparel > Women's Accessories".

Deal Title: Carpet Cleaning and Protectant
LOCAL: The product is specific to a city or region (e.g. a local magazine or a product with shipping restrictions)

Deal Title: One- or Two-Year Print Subscription to "The Washingtonian" (Up to 53% Off)
Home > Entertainment".

Deal Title: Sugarlips Women's Blouses (Up to 63% Off). Multiple Styles Available. Free Shipping and Returns.
Apparel > Women's Fashion".

Deal Title: Aster Elliott Detox Programs - Post-Cleanse: Endless Beauty Daily Maintenance
Home > Health & Beauty".

Deal Title: $45 for One Month of Unlimited Martial Arts Classes
LOCAL: The product is specific to a city or region (e.g. a local magazine or a product with shipping restrictions)

Deal Title: Golden Edibles - Holiday Chocolate Dipped Cake Pop Tower
Home > Sweets". [/spoiler]

leprechaun

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Nisan 2014, 04:08:56
Talimatlık birşey yok ama işte yazdım ya :)
[spoiler]1-sorduğu ürün il/ülke dışına gönderiliyormu (ki genelde yes oluyor olmalıda yoksa neden internetten alışveriş olsun diyede düşünülebilir )

2-evetse ürünü nasıl alacaksın sorusu ,kapıya kadar getiriyor mu (no olanlar) yoksa sen mi gidip alıyorsun (YES: There is one specific location that the consumer must visit OUTSIDE of the home to redeem the deal.) Bunun içinde kargo bilgisi aramalısın free shipping v.s. yazıyorsa getiriyordur yada bilindik kargo şirlketleri işte UPS DHL Fedex gibi....

3- olarakta sana ürünün kategorisini soruyor

ve bunu 8 soruda yapıyor 0,01 bile etmiyor aslında bu 3 soru o yüzdende yapmaya değer görmedim kolay olsa yapılırdı ama :D KOlay yolu yok maalesef ya listen olmalı yada çok vaktini alır bu görev ama basit sitelerdede var görev pointsdollar,dollarsigup,gptbanks v.s. diğerlerine gir liste oluşturmayı dene genelde "National" ve "No" seçmek liste için daha kolay bir yol olabilir çünkü sitesai olan biryer çoğunlukla şehir dışı ve ülke dışına satış yapıyordur ve ürünleride kargoyla yolluyordur diye düşünürüm,kategoriyide başlığa göre uygun birşey seçmen gerekecek   "One Month of Unlimited Kickboxing and Thai Boxing Classes" burada mesela sporlu birşey varsa onu seçerdim ben direkt :) sonra neoda şansını deneyebilirsin;[/spoiler]

3-5 yaptımda bunlar hatalı çıktı mesela bende;
[spoiler]Ben hep National ve yes gittim bıraktım...
Deal Title: Winestyr - Three Piccola Red Blend Wine Totes
Home > Wine".

Deal Title: $15.99 for Sideways-Cross Gemstone Necklace ($27.49 List Price). Multiple Styles Available. Free Shipping and Returns.
Apparel > Women's Accessories".

Deal Title: Carpet Cleaning and Protectant

Deal Title: One- or Two-Year Print Subscription to "The Washingtonian" (Up to 53% Off)
Home > Entertainment".

Deal Title: Sugarlips Women's Blouses (Up to 63% Off). Multiple Styles Available. Free Shipping and Returns.
Apparel > Women's Fashion".

Deal Title: Aster Elliott Detox Programs - Post-Cleanse: Endless Beauty Daily Maintenance
Home > Health & Beauty".

Deal Title: $45 for One Month of Unlimited Martial Arts Classes

Deal Title: Golden Edibles - Holiday Chocolate Dipped Cake Pop Tower
Home > Sweets". [/spoiler]

çok uyuz bir görev hocam ya 12 centlik görevleri bile yapıyorum bunu yapamadım

nukhet

Rate this Tweet about airlines   bu taskın anlatımı varmı? bulamadım, clixsensede çıkmış