Görevler Hakkında Genel Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 07 Aralık 2012, 16:33:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sterkamed

arkadaşlar bugün baktım benim yaptığım levelli taskları 9 dan 5 e düşürmüşler bu yüzden 100 küsür olan compledet sayımda 70 küsüre düşmüş neden böyle yaptılar acaba bilgisi olan varmı

alpemix

Ben clixsen üzerinden bu siteden görev yapıyorum aynı pcden ikinci bir hesap açarsam sıkıntı olur mu? ayrıca elite olmanın ayrıcalığı nedir?

DexterMrgn

aynı pcden ıkı tane hesap olmaz . Eliteden yapmanın ayrıcalıgı gorevlerı yaparken kesıntısız olarak yapıyosun gorevın karsılıgı neyse onu alıyosun ama clixsensede %30 daha az

alpemix

Peki hocam neobux ve clixsensedeki bir görevi crowdflowerdeki bir hesapla 2 kez yapabilir miyim?

bykazancom

Sorry, you must change your Facebook account's email to sign-in and perform tasks    task kısmına facebooktan giriyorum ama çıkmıyor bööylew bir yazı yazı çıkıyor giran varmı taska

seboc58

merhaba arkadaşlar ptc sitelrr ile yeni tanıştım clixcense sayesinde crowdflover üyeliği var ama baktım crowdlflover bir çok sitede varmış

öğrenmek istediğim şey ;

1.)aynı  crowdflver hesabıyla mı diğer sitelere giriş yapacağız ?
2.) bu şekilde birbirlerine zararı olur mu banlanma vs. gibi  ?

messli

Mrb @seboc58 ;

1- evet ayni cf hesabi ile yapicaksin ama dikkat etmen bir kural var en fazla 4 siteye ayni cf hesabi ile baglanirsin 5 ci sitede direk banlanirsin ( örnek olarak ben banlandim ilk kullandigimda :D )
2- Herhangi bir zarari olmaz yanliz bir yaptin taski başka yerde yapamazsin ancak ID degişirse yaparsin :y

seboc58

Alıntı yapılan: messli - 04 Şubat 2016, 11:13:26
Mrb @seboc58 ;

1- evet ayni cf hesabi ile yapicaksin ama dikkat etmen bir kural var en fazla 4 siteye ayni cf hesabi ile baglanirsin 5 ci sitede direk banlanirsin ( örnek olarak ben banlandim ilk kullandigimda :D )
2- Herhangi bir zarari olmaz yanliz bir yaptin taski başka yerde yapamazsin ancak ID degişirse yaparsin :y

teşekkürler cf en çok hangi sitede kazandırıyor kesinti yapmadan ?

messli

şuan için cf elite sitesi en cok kazandiran sitedir @seboc58 

seboc58

Alıntı yapılan: messli - 04 Şubat 2016, 11:34:46
şuan için cf elite sitesi en cok kazandiran sitedir @seboc58
hocam yani clixcense , neobux gibi sitelerden sormuştum