Comextrades.com (SCAM)

Başlatan Neutron, 15 Haziran 2020, 16:41:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SAYLEEMAN

refinizle üye olup 400 dolarlık yatırım yapıyorum hayırlı olsun teşekkür ederim  :D peki siz 20 günlük sistemi tamamlayıp sıkıntı yaşamadınız sanırım

Neutron

Alıntı yapılan: SAYLEEMAN - 13 Temmuz 2020, 11:20:53
refinizle üye olup 400 dolarlık yatırım yapıyorum hayırlı olsun teşekkür ederim  :D peki siz 20 günlük sistemi tamamlayıp sıkıntı yaşamadınız sanırım

Yatırımın Hayırlı olsun Herhangi bir sıkntı yaşamadım Ödemeler düzenli olarak yapılıyor

Neutron

Neutron

Teris

Merhaba,

Günlük gelen kar tutarı 10 dolara ulaştığı an çekemiyorum , tüm kar ve ana parayı 20 günlük plan sonrası çekebiliyorum öyle mi ?

SAYLEEMAN

hayır hocam öyle değil günlük karınız hergün çekebilirsiniz ama anapara 20. gün çekiliyor mesela ben 405 dolar yatırım yaptım 4 gün oldu şuan günde 8,5 dolar yatıyor hergün istediğim taktirde 8,5 dolar çekim yapabiliyorum ama 405 doları 20.gün çekebilirsiniz

SAYLEEMAN

Deneme amaçlı 17 dolar çekim talebi verdim 19 dakika gibi kısa bir sürede ltc hesabıma yattı site şuan ödeme yapıyor ama hyip olduğunu unutmayın yarına kimse garanti veremez ... Bol kazançlar

Neutron

Neutron

SAYLEEMAN

400 dolarlık yatırımın 9. Gününü tamamladım hiçbir sorun yaşamadım günlük 8.5 dolardan 75 dolara yakın gelir elde ettim güzel kazandırıyor 11 gün daha gidersek tekrar yatırım yapıcam