SuperPay.me Ödemeleri

Başlatan tolgacan86, 10 Aralık 2012, 10:24:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

michael

problem benim numaradaymış kardeşimin numarasını yazınca deneme amaçlı çektiğim ilk ödememi aldım  :)

bu arada arkadaşlar bu site parayı gönderdikten sonra, üyeliğimle bir şey yapamaz oldum. ticket sayfasından başka yere gidemiyorum ve şöyle bir şey yazıyor

"Your account is currently marked as "Cheater". If you need any help please feel free to send us an help ticket."

neden bu yazdı ve nasıl düzeltirim bilmiyorum, öğüt yazan olursa sevinirim.

saygılarımla.

tolgacan86

Klasik RW admini.. Banlamış seni.. Neyseki paranı gönderip banlamış, benim paralarımıda göndermemişti iki seferde.. Bence hiç uğraşma hesap açtırmak için, çok daha fazla kazandıran bir sürü GPT sitesi var.. Hayırlı olsun ödemende...

michael

rw de parayı yollamayıp banlamış, gerçi orada 1,05$ vardı :D hesabı geri alma şansım varsa denemek isterim.

tolgacan86

Geri alma şansın yok hocam, açmıyor kolay kolay.. Benim borum öter havasında..

İlla istiyorsan orada ticket aç bir tane,

Konu başlığı: Account Suspended

Metin:

Hello admin;

My account suspended, can you tell me why?

Kindly regards.

michael

eyvallah modum, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum  :)

tolgacan86

Cevabı bana özelden yazarsın, ona göre tekrar cevap yazarız, durum nedir ne değildir anlatsın bi..

hakanatik01

RWde banladıysa cevabı yazayım ben benimde başıma geldiğinden biliyorum cevabını :) türkçe karşılığı adminin vereceği cevap
"sen bizim diğer sitemizde [ki burda RW oluyor]   banlandın dolayısı ile hiçbir şekilde bizim sitelerimizi kullanamazsınız daha sonra bizim ısrarımız gelicek adminde kısa ve net olarak "boşa uğraşma hesabın açılmayacak" " buda demek oluyor ki clickfaire üyeyseniz ordanda ban yiyebilirsiniz aynı kullanıcı adı vs. kullandıysanız umarım açılır hesap bazen adminin iyi anına denk geliyor :)

bekeli

Hayırlı olsun ödemen @michael ;)
Ayrıca geçmiş olsun. İnş. hesabınız tekrar açılır..

enderege

Hayırlı olsun michael. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Ödemen hayırlı olsun Micheal  :)