SuperPay.me Ödemeleri

Başlatan tolgacan86, 10 Aralık 2012, 10:24:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HugoAlmeida

Söylediğim gibi proof olması açısından koyduğumdan ref linki de koymadım isteyen olursa yollarım diye. : )

enderege

Alıntı yapılan: HugoAlmeida - 26 Şubat 2013, 18:44:57
Teşekkür ederim arkadaşlar : ) Yalnız ben açtığım linki proof olarak siteye koymuştum burda kalsa etkisi olur mu?

Ref linkiniz kalabilir. Problem yok şu haliyle. Link kısaltması yapmışsınız. Onada okey.  :y

EDİT:
Evet, banner çalışmıyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

arshi

HugoAlmeida

Enderege arkadaş ben onu kastetmemiştim. Ödeme aldığım sitede ödeme kanıtının bir foruma konulması halinde de bir meblağ kazanılacağını gördüm onu kastetmiştim. Önceki açtığım başlığın linkini koymuştum yani ondan kabul edilir mi diye tereddüt ettim site tarafından. : ) Bu arada Arshi arkadaş teşekkür ederim. : )

enderege

Bu sayfadaki linki verin o zaman. Forumda aynı konuyu 2. kere açmaya izin vermiyoruz malesef.  :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

HugoAlmeida

Link değişimi oluyor mu bilmiyorum da siteyi daha önceden kullanan arkadaş varsa pm yoluyla birkaç soru sormam gerekebilir.

tolgacan86

Hocam verdiğiniz link çalışmadığı için görevinizi onaylamayacaklar yani hesabınıza para işlemeyecek ama görev yeniden çıkacak karşınıza o zaman yeniden doğru linki koyarsınız, hesabınıza yatırırlar görevin değeri kadar miktarı. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz ama bu konu ödeme kanıtları konusu o yüzden böyle sorularımızı sitenin tanıtım başlığında soralım;

http://www.gelirkapisi.com/gpt/superpay-me/

HugoAlmeida

Teşekkür ediyorum aydınlatıcı cevap için tolgacan arkadaş.

FilmsizKalma

Ödemeniz hayırlı oslun HugoAlmedia güle güle harcayın, ayrıca forummuza hoş geldiniz :)

f1b0n4cc1

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 26 Şubat 2013, 19:09:00
Ödemeniz hayırlı oslun HugoAlmedia güle güle harcayın, ayrıca forummuza hoş geldiniz :)

kardeş mesaj kutun dolu , mesaj atamıyorum , bir dönüş yapar mısın