Neroos.com (scam )

Başlatan Neutron, 14 Temmuz 2020, 17:08:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Neutron

Alıntı yapılan: SAYLEEMAN - 09 Ağustos 2020, 17:36:54
Promosyon kodu nedir

Çekiliş kazananlara çekiliş avantajlarını yatırımlarında kullanmaları için bir promosyon kodu veriliyor

Burada Site Hakkında Genel Bilgide anlatmaya çalıştım  https://www.gelirkapisi.com/hyip/neroos/msg620937/#msg620937

SAYLEEMAN

Siteden hala memnun musun hocam 200 dolar girmeyi düşünüyorum

kanacali53fk

Alıntı yapılan: SAYLEEMAN - 11 Ağustos 2020, 03:30:33

Ödemelerini yapmaya devam ediyor. Ancak uzun zaman oldu. Ne olacağı belli olmaz.

Neutron

Alıntı yapılan: SAYLEEMAN - 11 Ağustos 2020, 03:30:33

@SAYLEEMAN   Site yeniliklere devam ediyor Bugün ödemeler işlemcilerine DOGECOİN eklendi Gelecek haftada promoyon kodlarının satışı ve çoklu kullanımı başlayacak Ben siteden memnunum

kanacali53fk

Alıntı yapılan: Neutron - 11 Ağustos 2020, 13:50:27
@SAYLEEMAN   Site yeniliklere devam ediyor Bugün ödemeler işlemcilerine DOGECOİN eklendi Gelecek haftada promoyon kodlarının satışı ve çoklu kullanımı başlayacak Ben siteden memnunum

1 2 sene gitse yeter 😆

Neutron

SAYLEEMAN

Sayende comex ten güzel kazandım buna da bugün yarın giricem suan coinlerde param toparlayayim refinle girerim sormak istediğim bişey var şimdi bu promosyon kod mesela yatırım yaptık 2 gün sonra 100 dolar yatır oran şu gibi mi yani parayi bölüp mu yatırmak daha avantaj en baştan hepsiyle girmek mi

kanacali53fk

Alıntı yapılan: SAYLEEMAN - 11 Ağustos 2020, 17:47:00
Sayende comex ten güzel kazandım buna da bugün yarın giricem suan coinlerde param toparlayayim refinle girerim sormak istediğim bişey var şimdi bu promosyon kod mesela yatırım yaptık 2 gün sonra 100 dolar yatır oran şu gibi mi yani parayi bölüp mu yatırmak daha avantaj en baştan hepsiyle girmek mi

Çekilişte kazandığınız promosyon kodunu bir sonraki yatırımda kullanıyorsunuz ekstra bonus bakiye veyahut ta %lik kazanç veriyor sanıyorum

Neutron

Alıntı yapılan: SAYLEEMAN - 11 Ağustos 2020, 17:47:00

@SAYLEEMAN Yatırım sitelerine toplu para ile girmek iyi strateji değildir Parayı bölersen riski azaltmış olursun

Promosyon kodu ise diyeliki en az 50 dolar yatırım isteyen bir çeklişe girdin ve kazandın Sen bir yatırım planına yatırım yaparken en az 50 dolar yatırırsın Use promotional code yazan yeri tıklayıp açılan kutuya sana verilen  kodu yazar yatırımı tamamlarsın Bütün bonuslar aktif olmuş olur

Neutron

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 11 Ağustos 2020, 18:06:53
Çekilişte kazandığınız promosyon kodunu bir sonraki yatırımda kullanıyorsunuz ekstra bonus bakiye veyahut ta %lik kazanç veriyor sanıyorum

@kanacali53fk Promosyon kodunu kazanıktan sonra 3 gün içinde kullanmazsan silinir