Dentavox.dentacoin.com - (SCAM)

Başlatan Sanilya, 20 Eylül 2020, 05:09:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kamrey

Kamrey

:) Bu site ne böyle ya :) şimdiden 200k puan yaptım.

Bazinga

Alıntı yapılan: headhunter - 02 Kasım 2020, 17:14:19
benim hesabı askıya aldılar 9 soruda 1.37dolar yaptım ertesi sabah hesap askıya alındı, para çekme olayını çözdüm latoken borsasına çekicem direk, trustwallet ile uğraşmadan hesap açılırsa iyi olacak kanıt olarak selfie resim ve facebook profil linki istediler gönderdim bekliyorum
Aynıları bendende istediler, 1 gün içinde hesabı geri açmışlrdı

zagzagi

80 anket tamamladım ve 1 ayda kazandığım tutar yaklaşık 20 USD :)

pearce95

pearce95

ben deneme için cekim vericem 0,13 dolar vvvar ama nasıl cekicem ya cekim yeri yok ???

Sanilya

Alıntı yapılan: pearce95 - 11 Kasım 2020, 00:02:03
ben deneme için cekim vericem 0,13 dolar vvvar ama nasıl cekicem ya cekim yeri yok ???

Civic uygulamasını indirip KYK doğrulamasını yapın hesabınız onaylandığında. Aşağıdaki linke tıklayıp "Login with Civic" butonuna tıklayıp indirdiğiniz uygulama ile dentacoin hesabınızı bağlayın. Bağladıktan sonra ödeme alma bölümünüz açılacak. Kazandığınız coinler Civic uygulamasına gelicek oradan da Dentacoin'in geçtiği istediğiniz borsaya aktarabilirsiniz. Ödeme yapıyor içiniz rahat olsun.

...

Sanilya

İşlerimden dolayı konuyla pek ilgilenemedim arkadaşlar kusura bakmayın sorusu olan sorabilir herkese iyi kazançlar. Site ödeme yapıyor.

MSG

İyi ödeme yapıyorsa özel mesaj at.

sannuru

Oldukça başarılı bende üyesi oldum ancak anketleri cevaplarkan çok dikkatli olmak gerek yoksa engel yiyorsunuz